zehsan Aydogdu2 benimde 4 kasımdı 5 +4 haftalığım dha dokta gitmedim haftya randvüm var acaba duyarmıym erken mi bilmyorm
Aydogdu2 zehsan kalp atışını bilemiyorum ama keseyim görürsunuz diye düşünüyorum 4+4 de görmüştük keseyi hafta ya kalp atışı için gidecez 6+4 oluyor
Hmyrrr zehsan sadece kan verdim 1 hafta önce. Henüz ultrasona girmedim 8. Haftaya kadar beklemek istiyorum. Kalp kese bebek hepsi olsun dıye
CaglaG Aydogdu2 merhaba gittik bebeğin beslendiği damar oluşmuş ve hafiften bebek görünmeye başlamış henüz kalp atışını duymadık haftaya yine çağırdı inşallah haftaya duyarız☺️
karakiz1 hunilimom Hayirli olsun hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza insallah haftaya randevu aldim bakalim buralarda bulusalim cinsiyet icinde
caglaboran98 karakiz1 1 kasım 😍 sat’a göre 6+2 bana göre 5 haftalık biraz kahverengi lekelenme oldu oldu doktor progestan verdi dinleniyoruz bol bol bebiş göründü çok şükür 🙏 şimdi kalp atışı için bekliyoruz 🙏
karakiz1 caglaboran98 Benimde lekelenmem oldu hemen acile gittim doktir kanama alani gorunmuyor die bana progestan baslamadi lekelrnmeniz hala devam ediyor mu sizin
caglaboran98 karakiz1 benim lekelenmem dün oldu doktor yerleşme kanaması da olabilir düşük tehdidi de olabilir diye her ihtimale karşı progestan verdi benimde Rahim içinde kanama görünmüyor hersey normal şuanda çok şükür lekelenmeyi takip ediyorum şuanda
karakiz1 caglaboran98 Benimde yerlesme kanamasi dedi doktor 3 haftalikken acile gitmistim suan cok sukur yok lekelenmem ama 1 hafta gecmek bilmiyor yinede korkuyorum
karakiz1 caglaboran98 progeston suan kullaniyomusunuz lekelenmeniz ilk basta nasildi yogunlugu azligi