EsenPelin Oturuyorum göbeğime bakıyorum sağ tarafı sanki pıt pıt bısey atıyor çok dıkkat edersem görüyorum o hareketi ama sol tarafımda Yok sağ tarafımda . İlk nefes alış verısımdır dedim ama o degıl siz dede oluyor mu Bebek hareketı mı bu
sudamlasi EsenPelin bebek hareketi öyle olmuyo canım orda bebeğe giden damar var o atıyo. Ben ilk bebeğin kalp atışı sandıgımda Dr öyle dedi bebeğin kalp atışını hissetmen imkansız demişti.
Muhammedamine Anne karnındayken, henüz doğmamış bebeğiniz ağzını ve burnunu nefes almak için kullanmaz. Bebekler doğumdan sonra ağız ve burun yoluyla ilk kez nefes alırlar. Bu nedenle nefes aldığını fln hissedemezsiniz o karnınızda atan şey ya sizin kalp atışınız yada bebeği besleyen büyük damarlar bebek hareketlerini 25-30 hafta civarı gözle görebiliriz
Gamzetoprak Muhtemelen bebeğinizin hareketleri. Zaten bebek hareketleri 15. Ve 20. Haftalar arasında fark ediliyor.
Gamzetoprak Tabi ilk olarak hissedersiniz görmeniz pek mümkün olmaz çünkü bebek o kadarda güçlü değildir 😊
Oyakubra EsenPelin ay benimde atıyo 15 im bende çok nadir atıyo sürekli deil özellikle öksürdüğüm zaman pıt pıt pıt 3 5 kere :)
Tugbaa34 Bende 15 haftalığım ama bir kere bile hissetmedim 20 haftadan öncede zaten hissedılmesi imkansız derecesı boyutunda :) ama bazı insanlar Nası hıssetmıyorsun dıe kafamı karıştıracak bir sürrü şey söylüyor
Imraninannesi Tugbaa34 canım o insanları boş ver 20 haftadan sonra çokça hissedcen insaAllah. Ben 38+4 haftaligim inan ki hareketlerinden dolayı gece uyuyamiyorum😅