Nihaliko eeebruuu işte o mustela göğüs ucu kremi benim aldığım. Üstünde de öyle yazıyor ve alanlar çok memnun o kremden 👍 ben az önce sürdüm mesela çünkü kahverengi halka pütür pütür kurumuştu 🤷🏼♀️
eeebruuu Nihaliko e bebek de var mı canım dedigin krem olmazsa ordan alayım . Benimkiler de öyle birde çok kaşınıyor
Nihaliko rengarenkduduv ayva çekirdeği jeli nasıl oluyor ve nerden temin edilebilir ? Birde kapağı kremsiz veya jelsiz kullansak etkisi olmaz mı?
rengarenkduduv Nihaliko Ayva çekirdeği jeli evde çok basit olarak 1 günde yapılabiliyormuş. Ben şimdiden eve aldığımız ayvaların çekirdeklerini biriktiriyorum. Belki aktarlardan da çekirdek temin edilebilir. Cam bir kavanoza koyup üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve ağzı açık bir şekilde buzdolabında 1 gün bekletiyoruz. Sonrasında da emzirme sonraları yara olmaması açısından soğuk soğuk sürmeliymişiz. Ebeler kapağı kremsiz kullanmayı öneriyor. Ancak jel doğal olduğundan beraber kullanımında bir sakınca olmayacağını söylediler.
Nihaliko eeebruuu canım ben hepsiburada da aldım, Trendyolda da var 👍 valla sabah baktım pütürlük gitmiş yumuşamış sadece bir sürmede 🤗 mercimek kadar sürdüm çünkü yoğun bir kıvamı var. Tavsiye ederim 👍
eeebruuu Meleekk aynen canım bende belli başlı şeyleri alacağım boşa masraf yapmak istemiyorum hepsini alırım kullanmam felan da
Instasvitamini eeebruuu Kesinlikle almalısın. İlk zamanlar için kurtarıcı olmazsa olmazlardan. Meme ucu temasını kestiği için acı sızı olmuyor.
tomrisveannesi eeebruuu ilk bebeğin mi bilmiyorum ama bendede yok uç. Doktoruma sordum bebek meme ucunu emmiyor ucunun bi önemi yok memeyi doğru tutturursan yara olmaz dedi. Bilginiz olsun.
eeebruuu tomrisveannesi evet canım ilk gebeliğim . Bende düşünüp duruyorum bu cocuk neyi tutacak diye ama yara olmaması için gümüş kapak alacağım canım yara olmasından çok korkuyorum
tomrisveannesi eeebruuu ben hiçbirşey almadım göğüs ucu kreminden başka. İhtiyacın olursa al bence. Ben 37 haftalığım almadım
Zeynep_oztrk eeebruuu bence korkunuz varsa kesinlikle alın ben ilk cocugumda cook cektim meme yarasından dogum sancısından sonra yasadıgım en büyük acı diye tarif edebilirim. Bünyeden bünyeye fark ediyo yaralar. Benim dayanamayacagım ölcüdeydi. Hüngür hüngür ağlayarak cok emzirdim kızımı. Hassas bir cilt yapınız varsa bence alın siz de. İkinciye hamileym şimdi ben kesinlikle alacağım işi şansa bırakamam umarım işe yarıyordur gercekten bu kapaklar.
eeebruuu Zeynep_oztrk tenim çok ama çok narin canım hemen yara olur bende ondan korkuyorum işte o yüzden yara felan olunca dayanamam herhalde dedigin gibi senin durumuna düşmemek için kesin alacağım ve doğumdan önce kullanacağım canım . Sende muhakkak al kullan canım bir daha o duruma düşme
Zeynep_oztrk eeebruuu aynen ben de alacagım markada netleşirsen buraya da yazar mısın? Benim şu an hicbir fikrim yok ürünler hakkında
eeebruuu Zeynep_oztrk canım açıkçası ben yarın topluca e bebekten almayı düşünüyorum e bebekte var fiyatı 160 TL felandı galiba büyük ihtimalle onu alırım. İnternetten de baktım herkes memnun baby Mom markası
Glsm48 eeebruuu bir de ayva çekirdeği jeli çok iyi geliyor , çekirdeğin üstüne biraz su koyup beklet , jolesini göğüs uçlarına sür geç doğal hem çok etkili
Dlkkoge eeebruuu yani bence acele etmeyin durumunuza göre sıkıntı yaşarsanız alın derim benim ilk hafta çok yara olmuştu resmen emzirmek eziyete dönüyordu gümüş kapak sayesnde rahat etmitn
Glsm48 eeebruuu ben yara olunca duymuştum , önceden yapsan daha iyi olur ayva çekirdeğinden sonra lansinoh kremi hiç kullanmadım ne kadar sağlıklı dense de sonuçta krem illa ki kimyasal madde vardır içinde , ayva çekirdeği hem çok etkili hem doğal