karaca_05 Hkayaaa 16. Haftadayım yedigim şeyler çok kısıtlı kokuya tahammül edemiyorum ne zaman geçecek bende bilmiyorum 🙄
Hkayaaa kahvesever__ 13+5 benim şuan ama kusmalar devam ediyor artık Boğazım inanılmaz yanıyor zaten gün içinde pek bişi de yiyemiyorum bulantı yüzünden:((
kahvesever__ Hkayaaa normal o zamanlarda canım bende çok çektim yeşil elma 🍏 çubuk kraker 🥨 ayran salata çorba önermişti doktorum bana sizde denize bilirsiniz birde baharatlı yiyecekler daha çok mide bulantısı yapıyor bilginiz olsun
Hkayaaa kahvesever__ bende elma çubuk kraker ile besleniyorum resmen sabahlarıda biraz kuru ekmek peynir ama ona rağmen ne zaman geçecek diye düşünmekten vazgeçemiyorum , benim haftalarında çok kusuyor muydunuz
MerveeD Hkayaaa hayır daha 2 kere kustum ilki cok kötuydu bıde gecen hafta sabah su ıcmıstım ac karnına ondan oldu cok mıde bulantısı cektım ama kusmadım oyle
kahvesever__ Hkayaaa çok kusuyordum yeni geçti sayılır 4 aylık olduğum Ama hala ara arş devam ediyor inşallah 🙏 geçer mide bulantısı çok zor sizi çok iyi anlıyorum