pusatmom35 Aysegulctnrr kesinlikle değil 5 dakika önce tatlı yiyip 5 dakika sonra tuzlu yiyorum 20 haftalik olucam hep de böyleydi
Elf55 Aysegulctnrr yok ne doğrusu 12. Haftaya kadar ağzıma tatlı sürmedim iğrendim sürekli turşu yedim erkek olacağını öğrendik 😂😂 19. Haftadayım hala tatlı yemek istemiyorum
Firdesy Aysegulctnrr Bence değil ilk 3,4 ay hep tuzlu şeyler yiyebilmiştim sonrasından hep tatlı yedim tatlıyı normalde de çok severim çünkü 1 oğlum bir kızım var spiralle hamile kaldım şimdi yine oğlum olacak nasipse
AnnelikHayali Aysegulctnrr sürekli ekşi köy domatesi ve salatalık turşusu yedim ilk haftalarda. Tatlıdan tiksindim. Ama oğlum oluyor.
Yagmurdgdgn13 Aysegulctnrr degil kesinlikle ilk oğlumda deliler gibi erik yedim. İkinci oğlumda karışık. Kızımda canım hiç bir şey istemiyor
Ftsolgn Aysegulctnrr benim ki doğru çıktı daha bebeğin cinsiyeti belli değilken bile,aserdigim ilk şey turşu olmustu. O gündür bu gündür eksiciyim😁ve nasip olursa kızım olacak 😍😍
Ezgiduru Aysegulctnrr 3 sene once bol bol tatli dedim tatlis bir kizim var ve eksiyi agzima suremedim dahi