Kerem_mom Merhaba kızlar sonunda süreci tamamladım bana dua eder misiniz henüz sezeryan şekline de karar vermedik yarın sabah 9 da olacak doğum , öncesinde karar vereceğiz çok heyecanlıyım hem de korkuyorum 🥲🥲
kizannesi_1004 Kerem_mom ah canım inşallah kooooopkolaaaay en sağlıklısından güzel bir doğumun olur. Ama hiç korkmaa Allah bizi bu formata uygun yaratmış doğurganız anacım😂 Daha güzel şeylere odaklan mesela yarın bebeğinle tanışacaksııın 😍😍
KadersizMelek Kerem_mom Rabbim tek avazda sağ salim kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah canım, inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur 🤲🏻Sende bizleri unutma emi?? Bende pazartesi sabah doğuma gireceğim Allah nasip ederse inşallah ❤️
Kerem_mom kizannesi_1004 evet heyecanlıyım o yönden ama korku da var böyle çok değişik ruh halim şuan 😁🙈
Kerem_mom KadersizMelek inşallah canım Allah ikimize de kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşalım hafifçe atlatalım 🙈🙈😍
Seymaben Kerem_mom hic korkma basit bi operasyon gibi dusun millet ne ameliyatlara giriyo beyin ameliyatlari vs gibi sen birde hediyenle birlikde cikicaksin😘
Burcural Kerem_mom Rabbim yardımcın olsun inşallah tez vakitte kucağına alıp hemencik koklamayı nasip etsin 🙏🏻💓🧿
Sude-96 Kerem_mom benimde pazartesi günü var ben de çok çok korkuyorum o yüzden aklıma geldikçe sana dua edeceğim Allah yardımcın olsun hemen sağlıkla çocuğunu kucağına al inşallah🙏🏻🙏🏻