Gorkem97 Rahatsiz ediyor ve korkuyorum arkadaslar zaten cok hareketli ve guclu orda atinca tekmeleri canimi acitiyor
Glshhhh94 Gorkem97 Normal canim benimde öyleydi korkuyodum doktor normal oldugunu söyledi.26.haftadayim yeni yeni karnimda hissediyorum bazen otururken yine aşağıda oluyor.Yerimden hoplatiyor küçücük haliyle😅
Toprak_hira59 Gorkem97 normal canim muhtemelen bas asagiya degilde ayaklarinin ustunde duruyor o haftalarda benimde hep oyleydi hatta doktorum demisti sana biraz rahatsizlik verir tekmelerini vajina bolgende hissedersin ve daha sık idrara cikma istegin olur diye gercektende donene kadar oyle oldu sonralarda tekmelerini gobegimin ustunde hissetmistim 😅
minikayak2-6 Gorkem97 bende 18 haftalığım. Sabahları karnımın bir tarafında toplanma oluyor bebek toplanmış gibi. Ağrı sızı olmuyor. Sdece sabahları. Gün içinde olmuyor. Sağdan kalkarsam sağda, soldan kalkarsam solda toplanıyor sizlerimde oluyor muydu?
Gorkem97 Glshhhh94 sorma ya vallahi diyorum bazen sen daha nesin kendine gel 😂 cok tesekkur ederim canim sagol 💖
Murgul Glshhhh94 tekmesi nasıl bi hiss Cuma 21 haftalık olcaz inşaallah Kalp atışı gibi bir şey hissediyorum nadiren o kadar o tekme mi oluyor. Aynı şey sırtımdada hissettim o zaman başka şeymi bu Elimle gidince tepki kaçıncı haftada verir kii
Gorkem97 Toprak_hira59 vallahi şuan beni tarif ettinizzz haha ya cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz 😅💖
Gorkem97 minikayak2-6 kesinlikle banada oluyordu geceleri yatarken bile oluyo hatta dün gece esim seviyodu o bile anladi bu taraf bos bebek nerde diyo 😂
Toprak_hira59 Gorkem97 ne demek rica ederim 🥰 hatta diyodum smdi pıt diye ayagi cikicak asagidan o kadar cok hissediliyor 🤣
Ebrufatih Gorkem97 ya bende 23+4 haftalık hamileyim arada bişey vuruyor elimi koyuyorum duruyor ilk zamanlarda bende vajinada hissediyordum yani 1 hafta öncesine kadar şimdi göbek deliğinin orda ultrasonda da ordaydi en son
minikayak2-6 Gorkem97 😂😂 ilk 16. Haftada oldu benim Hala oluyor. Doktoruma sordum foto attım hatta korkmuştum ilk. Normal demişti
Gorkem97 minikayak2-6 genelde sabahlari uyandığımda oluyor canim ama sormadim normaldir diye yarin kontrolum var sorarim burayada yazarım istersen
Beyzanurecer Gorkem97 ben de oralarda hissediyorum bazen. Eğer göbeğiniz baktığınızda aşağıda değilse korkmayın. Benim geçen haftalarda vajinaya meğilli şişti. Ama şimdi yukarı çıktı.🥰
Busra2013 Gorkem97 27+2 benfr hala oyle hıssedıom cok nadır yuksrda hıssedıom bıde bazen bole vajınaya vuruo vıkacak gıbı sankı sonra dırek ıdrara kosuom