Zeloss Daha önce 8 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum şimdi hamileyim doktor tedbir amaçlı iğne yazdı kan sulandırıci aynı durumu yaşayan var mı
Filiz1 Zeloss benim bir düşüğüm vardı tedbir amaclı coraspin kullanıyodum 34 haftamda bıraktım 37 hafta olucam
roselinda_015 Zeloss benimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu şuan çor aspirin kullanıyprum 7.ayıma kadar kullanacağımı söyledi doktorum
Zeloss iki_melek_annesi ben biraz korktum açıkçası ya pıhtılaşma yoksa bende ozaman bi zararı olur mu diye düşünüyorum sürekli
iki_melek_annesi Zeloss Korkulacak bişey olsa doktor kullanmamızı söylemezdi 22 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri kullanıyorum aklına kötü şeyler getirme
kardelenakyoll Zeloss benim annemde aynı hikaye olduğu için hap başladı bende bi haftadır kullanıyorum
3mlek2bebkannesi Zeloss ben canm 12 haftalık kalbi durmuştu bebegimn şimdi tedbiren igne başladık son haftaya kadr da kullanıcaz
AnnelikHayali Zeloss ben varım. Kese görününce iğneye başladık. Şu an 25 haftalığım. Doğuma kadar kullanacağım.
AnnelikHayali Zeloss morarma oluyor, bazen de kanıyor iğneyi vurduğum yer. Onun dışında bir sorun olmadı.