Missewos Cck canim 3 gun once bardaktan bosalir kimi pembe kan geldi suyum geldi sandim bebegi kaybediyosun dediler 12 haftalik ultrasonda saglikli oldugunu gorduk dunyalar bizim oldu. . Su anda yatiyorum hala devam ediyor azaldi ama kesilmiyor.
Emine1202 Cck 35 haftalıkken kanamam oldu hap ve fitil verdiler 1-2 gün oldu daha yeni hafif lekelenmeler var şimdi
eymenela-moms Bende şu an 12+4 üm bi kaç gün önce kanamam oldu ilaç kullanıyorum şu anda bi sıkıntı yok çok şükür
Cck eymenela-moms Bende de kanama alanı oluşmuş tekrar 6. Haftada da olmuştu geçmişti ama bu sefer hafif sancım da oldu o yüzden korktum
Polenpolen52 Cck o normal olarak oluyor, ınan daıma var , bazen sıddetlı bazen hafif rahım buyudugu ıcın, yanlız doktor ılac verdı dmı
eymenela-moms Cck benim de geçen ay içerden olmuştu bu ay da normal kanama oldu.Öyle çok agrım olmadı ama hafifti
Cck Missewos Geçmiş olsun ya zaten stresi yetiyo insana birşey olmuş mudur diye hemen atlatalım inşallah 🙏🏻
Polenpolen52 Cck aynı bende oyleydı, 3 igne ve progestan , korkma canım bebeklık sorun degılde gecıcektır