Zeynepabide Semra12344 ben alısverişe başlamayayım hiç ozaman, ki ilk kızımda okadar giymediği tulum body kaldıki hepsini sakladım bir bavula doldurup. Fazla alısverş yapmama gerek bile kalmaz kız olursa :)
Sunayaz Beyazguvercin2 dr ilk baktığında erkeğe benziyor dedi. 16.haftada kız dedi detaylı ya girdim 20 de dr kordon çok aşağıda olduğu için erkek diyemedik dedi. Kordona benzetmişler. Kızlar kordondan dolayı erkeğe çok benzetiliyormuş.
Beste0636 Zeynepabide ben 🤣12 de bacak arasına bakıp kız dediler bizde sevindik duyurduk 16 da pipisini gösterdi aynı doktor 😂34 haftalığız eşim hala değişir mi diye bakıyor 😂ilk bebeğimiz
Beyazguvercin2 Beste0636 bacak arasındaki pipiyi görmemiş mi kuzu ya nasıl olmuş öyle😂anlamamış mı ben şokum şuan bana bacak arasını detaylı gösterdi kız dedi acaba başımıza gelir mi
Zeynepabide Beste0636 benimkide direk o sekilde baktı. Belkide pipicik daha erken oldugu için kendini göstermiyor olabiliyor demekki:)
yarenaygk34 Zeynepabide hayırlısı sağlıkla gelsinler bir oğlum var 2 yaşında gönlüm kızdan yana ama kesin gibi konuştu doktorumuz bakalım artk
Zeynepabide yarenaygk34 aynen öyle insan olmayanı elinde olmayandan yana oluyor gönlü. Ama tabiki önce saglık. Evlat hersekilde evlat bir mucize çok şükür🥰
Beyzanurecer Zeynepabide benim 16. Haftada %90 ilk bakışta hemen kız ve erkek dedi. 12 ila 13. Haftalarda perinatolog tahmini vermişti cinsiyeti🥰
pusatmom35 Zeynepabide 12 . Haftada erkek dedi 20 haftaya giricem hala erkek. Tabi herkeste aynı olmayabiliyor
Zeynepabide Anniii kızda cok yanılma olmuyormuş sanırım. Erkekte kordon ve pipi karıstırılabiliyormuş
Selin12- Zeynepabide canım çamaşır suyu testi yap birde bakalım sende doğru çıkacak mı bende doğru çıktı