Hamiss5 Ya 2 haftadır gitmiyorum topu topu doktora sanki bişey olcak gibi 16 sında randevm 1 ay nasıl sabrediyonuz
Cismmpoyraz48 Hamiss5 benmde 3 hafta oldu gormeyeli 1 ay çok süre gbi glio merak ediorm acaba iyi mi bi sorun varmi dusunmektense özele gitmeyi tercih ettim özele gittim 1 kaç hafta sonrada devllette tekrar görucem sonra yine özel 😀
Candy_liz Bugün ben de dedim ki içimden uzun zamandır doktora gitmedim bebeğimi göremedim😔 Sonra en son ne zaman gittiğimi düşündüm, daha 9 gün olmuş😅😂 Ama bu süre bana çok uzun geldi, özlüyor insan😊
Melusin Hem devlette hem de ozelde doktorum var ayda 1 olan takiplerde 15 gun dolunca devlete sonraki 15 gun dolunca ozele gidiyorum🙈sabredemiyorum yoksa biraz fazla evhamliyim🤦🏻♀️
Hamiss5 Cismmpoyraz48 bende özele gidiyorum da bı ay sonraya çağırdı çok şık ultrason a girmek te iyi değil diye duydum bende.
momtobe8 Hamiss5 evet çok sık ultrasona girmek doğru değişlmiş. Yurt dışında gerekmedikçe ultrason ile bakmıyorlarmış. Hatta burda 3 hafta/ayda bir giriyoruz deyince şaşırıyorlarmış.
Hamiss5 momtobe8 aynen bende öle duydum o yüzden erteledim biraz hareketlerini hissedene kadar biraz meraklancaz artik