Cansumuratt Çok fazla sürekli acıkıyorum doymuyoeum 10 kilo aldım şimdiden 25+3 deyim yarın şeker yüklemesi yapılacak büyük ihtimalle var gibi düşünüyorum çok zorluyor mu kalan zamanda ve doğumdan sonra geçiyor mu , yaşayan var mı😞
izmirlitazeanne Cansumuratt bende fazla kilo aldım. Doktorum kesin şeker var sende falan dedi. Ama çıkmadı şeker. Çıksaydı diyet falan veriliyor
neslican0644 Cansumuratt tabi ki zorluyor. Çok dikkat edin erken doğuma bile sebep oluyor. Bende öyle oldu malesrf 😔
Aybike123 Cansumuratt Bende 26+5 im 10 kilo aldım 2 gün önce yaptırdım şeker yüklemesi çıkmadı çok şükür içini rahat tut canım
Cansumuratt izmirlitazeanne evet bende çok aldım inşallah yoktur bende de yarın yaptırıcam 😞 yiyorum 1 saat sonra hiç yememişim gibi sanki acıkıyorum çok fazla
Cansumuratt neslican0644 rahim kalp şeklindeymiş o yüzden erken doğum riski zaten olabilir demişti 😣 kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba
neslican0644 Cansumuratt 28+2 de doğum yaptım 36 gün oldu bebeğim küvöz de😔 çok dikkat edin. Şeker yüksek diye illa erken doğum yapılacak diye birşey yok ama tetikliyor
Cansumuratt neslican0644 ooyy Allahım kavuştursun bir an önce inşallah canım🤲🏻🤲🏻 Çok güçlüdür o az kaldı kucağında olmasına inşallah 🤲🏻
Cansumuratt Aybike123 inşallah canım ya inşallah bende de çıkmaz ☹️Bebiş iriymiş yaklaşık 10gün önden gidiyor dedi doktor 1016 gr dedi bugun 25+3 üm
Aybike123 Cansumuratt Bende 26+2 de gittim 940 gram dedi. 2 haftaya kadar gerilik yada ilerilik normal diye biliyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah canını sıkacak kadar ileri bir kilo değil bence ☺️