Semra12344 Sedaaaa2 ben 1 kez tok cnm birde Demir içerikli damlam var onu da suya 9 damla damlatıp içiyorum hergün
Mrv1007 Sedaaaa2 ben günde bir defa aç karnına içiyorum, belki ilaçtan ilaca kullanım şekli değişiyordur. Bir de değeriniz düşükse doz artıyor da olabilir
AdenEva Sedaaaa2 herkesin kan değerleri farklıdır doktorunuz nasıl yazdıysa öyle için tabi ki. Bende günde 2 kez içiyorum bazen o kadar ilacı karıştırıyorum demiri yanlışlıkla günde 3 içtiğim bile oluyo
Nureylaa AdenEva ayyy aradığım yorum unutup tekrar içtim simdi yana yakıla burada fazla içen var mı diye arıyordum 😅 başka ilacı alacağım diye onu içmişim yine
Hayal0102 Normalde günde 1di ama degerlerim düşük çıkınca 2 ye çıktı. Doktorun sana ne kadar gerekliyse onu söylemiştir canım
MbEr Sedaaaa2 çevrenize bakmayin doktoru dinleyin lütfen, bende iki kez aliyorum sabah aksam nedeni kan degerim surekli düştüğü için eger buda yeterli gelmezse serum takviyesi verecek. Yani herkesin bir degil
Azra_Mom Sedaaaa2 değeriniz düşük demekki o yüzden 2 tanedir benimde değerim biraz düşük çıktı doktorum 1 tane kullansan yeter dedi size de yeterli görse 1 tane al diye belirtirdi yani doktorunuzun söylediği şekilde kullanın bence