_ipekkkkk Anlam veremedim bu çocuk hiç yukarı çıkmadı göbek deliğinden aşağıda hep 31+5 Bacak kemiğime dayanıyor elimi ayağımı ne bilmiyorum da bide tam vajinanın üstünde bazen 🤦 aşağı mı indi acaba , bilemedim kızlar
sessiz_oyuncu _ipekkkkk bende 31+5 ve aynı bende öyle hissediyorum. 28 haftalıkken kafası aşağıdaydı böyle değil şmdi ayakları aşağıda ve çok fena vuruyor bugğn doktora gitmştim ayaklarının altta olfğnu söyledi. bazen yerimden sıçrayacak gibi olyrm.
Beste0636 _ipekkkkk benim 23 de mideme çıktı erkek bebek bekliyoruz erkek midede kız kasıkta olur derler 🤷🏻♀️34. Haftadayız bas aşagı dönmüş ama hala midemde hissediyorum üst taraf sert kasık bölgesi yumuşacık boş gibi
_ipekkkkk sessiz_oyuncu Aynen benimde öyle başı aşağıdaydı ama şimdi nasıl bilmiyorum benim eli veya ayağı bacak bitişiğinde sanırım çünkü oraya ittiriyo Vajinaya batma falan sıçrama arada oluyor bende bakalım🤷♀️ 14 dünde randevu kaç kilo falan haberim yok hiç en son 29+6 da gittik 1507 Dr dı
sessiz_oyuncu _ipekkkkk canm benmde o haftada kilosu 1480 di. Bugün gittim 2.190 dedi. Sağlıklı olsnda
_ipekkkkk Busra2013 35.36 gibimi çıkar acaba yukarı anlamadm gerçi kiminin hep aşağıda oluyormuş ama bünyeden bünyeye sanırım 🤷♀️😊
Busra2013 _ipekkkkk aynen oyle saglıklı olsunda onemı yok ya yuksrı asagı rısklı bısı yok DEMEKI 31 kdr gıtmıssınız😂
_ipekkkkk Busra2013 Şeker var diyet insilun bakalm suyu iyiydi enson 14 dünde randevu 🤷♀️😊 hayırlısı artık
_ipekkkkk Busra2013 İnşâaalh yoktur canım 🤲🌸 Ben birden kilo aldım ilk aylar 10 kilo aldım ebe bana çok almışsın dedi en az 10.12 kilo alman lazım toplamda demişti 🤷♀️ çok yiyordum dk başı bişey yiyordum aç duramıyordum şeker çıktı 🥴 Dikkat et yemene canım çıkmasa bile hamur tatlısı şekerden uzak dur yine sen sağlık için Ben abartmış bazen yiyordum kaçıyordu
Busra2013 _ipekkkkk tatlıyla pek aram yok sadece bebek harekrt etmeyınce yıyorum malesef bendr cok kılo aldım 27+3 17 kılo aldım ınsallah yoktur
_ipekkkkk Beste0636 Öyle sabır 🤲🌸 Rabbim en kolayından hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin İnşaÂllah sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar 🤲💗🌸
Kelebekmadam Kelebekmadam benimde erkek ve hiç yukarda değil hep aşağıda zaten içerde ne yapıyorsa birşeyleri sanki çekip koparıyor gibi bi his var