İki gün önce post acmıştım bilen bilir kızlar Doğum korkusu ile ilgili hatta son kez bugun hasteneye kontrolle gidicegimi söledim son kez bugün özel e gitim bakındım ultrosona soktular ultrson doktoru dedi bebegin suyunda azalma var bebek beslenemiyor gelişimi durdu dediler bebegin kilosu 3 kilo 100 gram mış 19 Kasım da devlete gitimde kilosu 2 buçuk kiloydu suyu herşeyi normal demişti doktor Pazartesi özel e gitim yogunluktan ilgilenmedi pek doktor suyu iyi yeterli demişti tek perşembeye ultroson randevusu vermişti bugun gitim bakındım bugun böyle söylediler Benim kafam aklım allak Bulak oldu gelişemeyen bebek 3 kilo 100 gram nasıl alır demi madem beslenimi durdu birde iki günde bebegin suyu nasıl azalma olur bunların cevabını net şekilde vermediler bana bugun beni korktular perişan ettiler özel de ki doktorlar normal dogum yapamazsın kendi doktoruna git sezeryana alsın riskli bünyen kaldırmaz dedi net söyledikleri tek şey bu oldu kendi doktoruma gitim anlatım durumu o da şey dedi ben özel e bakmıyorum ilkel ilkel şeyler sölemisinler abartmışlar dedi yarın bir 20 de gel muyane edicem Pazar ona göre normal yada sezeryana karar veririm dedi şimdi ben kime neye inanıcam kızlar psikolojik olarak ben perişan durumdayım madem risk altındayım neyi bekletiyorlar anlam veremiyorum yarin kendi doktorumla konuşucam sezeryan demezse direk araştırma hastenesine gidip durumu anlatsam doguma alırlar mı bana fikir akıl verin lütfen cok zor durumdayım