Deletedmom62627 Yatışımı verdiler, bebişimde taşikardi varmış kasılmalarım zaten her zamanki gibi zirve 😁 suni verecekler sanırım akşama doğurturuz seni dediler 😱 heyecanlıyımmmm
rgk Deletedmom62627 aaa süper🤩🤩🤩 yaptığın tum faaliyetler ise yaradı hadi bakalım darısı bize😂 kız ciddi de yaptın mı hepsini😂😂
Blossom Deletedmom62627 Hayırlı olsun, sağlıkla çabucak gelsin inşallah. Twerke gerek kalmadı herhalde 😃😃
Birsen2906 Deletedmom62627 şükür şükür sonunda getirdin uşağı 🤣 hadi hayırlı sağlıklı dogumlarin olsun inşallah 🤗
Deletedmom62627 rgk hahahaha yok kızzz bi tek halay çektim 20 25 dk ondan sonra olan oldu 😁😁 darısı sizlere inşallah dur bi doğurayım hikayemide yazarım 🤣
Deletedmom62627 Hepinize yasacak durumda değilim şuan her şey bitince yazcam inşallah hadi bana dua edin sizi seviyorum❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Aleynaa1 Deletedmom62627 dualarımız seninle inşallah hayırlıca hemencecik kurtulursun. Doğum hikayeni bekliyoruz 😍😍
KadersizMelek Deletedmom62627 hadi hayırlısı ve sağlıkla tek avazda doğur kuzunu canım, bizlere de dua et ne olur ✅ bende pazartesi sabah doğuma gireceğim Allah nasip ederse inşallah 🤲🏻
Deletedmom73711 Deletedmom62627 Canım şimdiden hayırlı olsun, bebeğinize sağlıkla kavuşun. Bir avazda kurtarsın Rabbim.🙏🏻💖
Belacivciv Deletedmom62627 Kız konuşa konuşa çocuğu ikna ettin ya bravo 😂 Sağlıkla, bir avazda doğur inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz🙏🏻