Ozgur Kizlar kasiklarimdan belime ve babama vuruyor neden sizce erkek cocuklarda oluyormuş öyle diyorlar ya
YAkyol Ozgur benim belim.agrimiyor ama sag kasik agrisi canimi aliyor aynen erkek bebek daha zahmetli olurmus
Oslem077 Aynı dert bendede var canım 🙄 erkek bebek biraz daha ağrı yapıyor hayırlısıyla kucaklarımıza alalım
pamuk_anne YAkyol bizim cinsiyetimiz henüz belli değil ama nedir bu sağ kasık ağrısı böyle ya. Sanki diyorum 16 buçuk haftalık bebek kocaman olmuş da sağ tarafıma yerleşmiş garip bir ağrı. Her şey yolunda ama sağda bişey var. İnşallah sorun olmaz.
YAkyol pamuk_anne ben 32 haftamdayim 30 dan beri saga sola donerken cok zorlaniyorum o agridan dolayi
pamuk_anne YAkyol ne güzel inşallah ben de o günleri görebilirim. Yani ağrıyı değil de 30lu haftaları :) dilerim bütün ağrın sızın geçer çok güzel sağlıklı kolay bir doğum yaparsın arkadaşım. Güzellikler seni bulsun.
YAkyol pamuk_anne insallah gorursun canim benim o kadar hizli geciyo ki zaman Allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar agrili olsa da onun bir kipirdayisi unutturuyo herseyi hersey gonlunce olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimizde 🌹😊