TugcEsila Tkloglu2017 yaa cok güzel allahm bağişlasn :) benmde gönlümdeki hep bi kız bi erkekti bakalm önce sağlık tabi ama bende bu sefer erkek olsn cok isterim bakalım zerrin hanm ne diyecek cinsiyet zamaninda 🙊😀
Tkloglu2017 TugcEsila amin cümlemizin evladını korusun rabbim 🥰 hayırlısı olsun hakkınızda gönlünüzdeki olur inşallah 😊 Benim eşim biraz üzüldü kız bekliyordu 😀 ama nasip erkekmiş bakalım 🤔 sağlıklı olsun da tek önemli olan o 😊
KonuMankeni TugcEsila şehir hastanesine gittim bu zamana kadar. Ama fakülteye ve hümaya da gidip deneyeceğim.
Zehraspl KonuMankeni humada akif yilmaza gidiyorum ben suanda 2.300 dogum ucreti bakalim ocaktan sonra kac olcak
Aysenuraky TugcEsila şuan 4.ayım bitmek üzere son haftadayız 😊Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez direk gittim. Muayene 225 Tl ama memursen üyesi olduğum için indirimden yararlanıyorum 183 tl ödüyorum. Bu gittiğimde doğum fiyatını da sorucam
TugcEsila Zehraspl valla farkedermi bilemedim internette hala özel erciyes kartal hastanesi diye yaziyor :)
KonuMankeni Zehraspl her doktorun ücreti farklı oluyormuş sanırım. Bayanlardan uygun fiyatlı iyi bir doktor önerisi yapabilir misiniz? Geçen konuştum doğum 5000 e kadar çıkıyor dediler
MerveGK Memorıal Ülkü Aksoy’a gidiyorum, sevecen güleryüzlü bir doktor, şimdilik güzel gidiyor her şey.
Zehraspl KonuMankeni Evet her doktorun dogum ucreti farklilik gosteriyor ben kizimdada akif beye gittim simdide gidiyorum ama eger ocaktan sonra cok cikarsa fiyat galiba bu dogum devlette olur cunku cok zorlar bizi