Dicoo Blblanne teşekkür ederim 🤗 aşırı açık bir pembe renkti dikkatli biriyimdir lekeyi görünce emin oldum kan verdim hemen gidip gece dayanamayıp ve düşündüğüm gibi de çıktı 😇
ilaydaC Dicoo adetten öncemiydi pekii lekelenmeniz ve ne kadar sürdü. Benim 10 gün önce geldi 1.5 gün sürdü ilk gün daha belirgindi şuan bişey kalmadı 5 gün kaldı reglye
9009 ilaydaC ben hamileligim boyunca hiç bir belirti yaşamadım, kilo artışı hariç. Sadece doğum günümde icimden test yapmak istedim varsa süpriz olsun diye silik çizgi çıktı sonra kan tahlili verdim 🤗🤗
9009 Arasss6761 ben hamileligim boyunca hiç bi belirti hissetmedim cok garip ama öyle simdi 14 haftalık olduk sadece 8 kilo aldım 😂🤗
Demetserhat0803 9009 kız ben 18 haftalık hamileyim üstüne 7 kilo verdim yemeğimi yiyorum ama biter bitmez ağzımdan geliyo bebeğim kilo aliyo sadece ama vitaminsiz kalıcak diye korkuyorum hangi ilacı içsem fayda etmiyo
Arasss6761 9009 Adetime 15 gün kala başladı bende regl ağrısı kasik ağrısı rahime giren ağrı bugün den itibaren regle 11 gün var 20 sinde olcam regli bu kadar erken belirti olur mu inşallah 🙏 gebelik vardr
9009 Demetserhat0803 işte demekki yapısal, bende hamile olmadan once nasıl yiyorsam oyle yiyorum iştahım bile artmadı , doktorum vücudun ödem topluyor olabilir dedi. Hic memnun değilim bu durumdan
9009 Arasss6761 adete 10 gün yada 5 gün testleri var onlardan yap, insallah rabbim gönlüne göre versin 🖤🖤
gamzeeyzc tokmak_gamze hemde nasıl bir korkuu allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏