Ayca2814 ilaydaC Hiçbir belirti yoktu sadece sabah kalktım ve içimden test yapmak geldi 🥰 Biraz içime doğmuş gibi bir gün öncede şimdi hamile kalsam şu ayda doğum yapıyorum diye düşünmüştüm 🥰
gamzeeyzc ilaydaC benim bel ve kasık ağrılarım oldu gece uykumdan uyandım bel ağrısıyla onun dışında bi belirtim yok beş haftalık olduk hala aynıyım
MelHak1824 ilaydaC Göğüslerimde aşırı acı vardı dokunmaya bile gelmiyordu kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu ve de şişkinlik vardı bulantı kusma gibi belirtileri yoktu
9009 ilaydaC ben hamileligim boyunca hiç bir belirti yaşamadım, kilo artışı hariç. Sadece doğum günümde icimden test yapmak istedim varsa süpriz olsun diye silik çizgi çıktı sonra kan tahlili verdim 🤗🤗
Sweet_mom ilaydaC belirtim olmamıştı sadece yumurtlama takvimi uygulamıştım onun için test yapmıştm tuttumu diye🙂
ilaydaC Her 3haftada öğrendim yazana sormuşum soruyu benimde reglye 9 gün var dünden beri hafif lekelenmem var hafifte ağrılarım ölücem meraktan
Ayca2814 ilaydaC Ben adetimden sonra hamile kalmışım ve 8haftayı geçtim hala bir lekelenme söz konusu değil bende
Dicoo ilaydaC vallahi uzun zamandır anne olmak için bekliyordum ve gerçekten hamile kalındığında belirtilerden anlaşılıyomuş bu şekilde bi sürpriz olabilir belki sizin de 🤗
ilaydaC Dicoo gerçekten öyle. Tam bu ay bi belirti aramıycam kendimde diyorum o ay başka bişey çıkıyordu. Bu ayda lekelenme oldu yine pirelendim 😂🙈
melkaydnnn 2 bucuk yıldır bekliyordum 5+2 de bugun keseyi gördüm ogrendim bu yazıyi yazmayi cok bekledim rabbim bekleyenlere nasip etsin beklediğini