Fkurt dile getirin bunu bence . ben ilk gebeliğimde 20. haftaya kadar çiğli araştırmaya gittim o zaman tabi irfan özer vardı 🥰🥰 20. haftada çiğli araştırmada detaylı ultrasona girdim o zaman perinatalog da vardı orda . bakıldı hiçbir sorun yok dedi . ertesi gün ben bebeği ultrasonda renkli görmek için sadaya gittim özlem hanıma . tek sebebim buydu yani . ultrasonla bakarken yüzü düştü bi , bi sorun var alttan muayene etmem lazım dedi . eli de öyşe hafif ki . ilk defa alttan ultrasonla bakılmıştı o zaman . rahim ağzının kısaldığı ı özlem hanım karından ultrasonla farketmişti . 1 gün önce detaylı ultrasonda sorum yok demişlerdi halbuki 19 mm ye düşmüş . ona gitmesem ve farketmese ben bebeğimi kaybedecektim . çok şükür şuan 2.5 yaşında zorlu bi süreçten geçtik . öyle canım cicim bi doktor değil ama o kadar relax bi kadın ki çok güzel yönettik süreci . 2. hamileliğim şuan . mete beye de söyledim ilk gebeliğimde rahim ağzım kısaldı diye anlattım öyküyü oralı olmaları . ikili taramaya çınarlıya gittim söyledim oralı olmadı . özlem hanım gittim bugün kesin dönüş yaptım . hemen rahim ağzına baktı ve malesef yine kısalmış hemde bu sefer daha erken . hemen progestan başladı . balından beri senin kullanman gerekiyordu doğuma kadar kullanıcaksın dedi .