Neslimhan Merhaba kızlar . Benim normalde de göğüslerim küçüktü . Hamilelikte büyür dediler aşırı büyüme olmadi şuan 38+5 haftalık hamileyim. Göğüslerim hala çok küçük . Doğumdan sonra süt gelmeme olur mu benim gibi göğsü küçük olup emziren anneler var mı
yasemiinorhn Neslimhan bende de öyle çok Bi büyüme olmadı ama bir şey olacağını düşünmüyorum heralde olmaz yani inşallah olmaz. Bi yazı okumuştum küçük olması sütün az olacağı anlamına gelmiyor diyordu sanmıyorum yani az geleceğini stres yapma kendine bunu o zaman sütün gelmez asıl bak masaj falan yap ılık suyla duşta kanalların açılsın kremler falan sür yumuşat
Zeyyyn Neslimhan dayımın kızları biri 4 çoçuk biri 3 çoçuk emzirdi göğüsleri küçüktü yani gelir süt merak etmeyin
Ozlemyvz Neslimhan ablamın çok küçük memeleri vardı hep küçük kaldı ama sütü çok boldu çocukları da hep yaşıtlarından daha iyi gelişiyordu. Korkmayın yani ölçüt büyüklük küçüklük değil
Aycan051415 Neslimhan benimde küçük sut doldukça dolgunlasiyo zaten oda doğumdan sonra mümkün ama emzirme bitince foosss pısıyor geri😅
Cemile24 Neslimhan Benimde göğüslerim çok küçük ilk çocuğumu 2 yaşına kadar emzirdim inşallah bunuda o kadar emzirebilir. Hatta küçük göğüslülerin sütü daha çok olur derler hep ne kadar doğru bilemiyorum