Mrvsmt2502 Mom545441 adet döngünüz kaç güne bir. Mesela benimkisi 28 günde birdi adet başlangıcından 12 14 gün sonrası yumurtlama oluyor. Akıntı arttığından fark edilebilir birde vücut sıcaklığı değişiyor
kadifemsii Mom545441 çok çok düşük . En yüksek ihtimal adet bitiminden sonraki hafta oluyor genelde ama tabi herkesin yumurtlaması başka başka
Zarifhnm1 Mom545441 canım ben hamile kaldığım ay hiç akıntı bile görmedim hatta dedim yumurtlamadan bile kesildim galiba 😁 günde takip etmedim normalde ederdim belli belirsiz oldu ay sonu kalmıştım
Taze1anne Mom545441 adetiniz bittikten hemen sonra denediğinizde hamile kalmazsınız. Adetiniz bittikten sonra en az 10 gün geçsin 13.14 günlerde deneyin tutma ihtimali çok yüksek olacaktır.
Mom545441 Mrvsmt2502 benim geçti yumurtlamam 30 gün de bi oluyorum geçen ay 19 kasımdı adet başlangıcı bi sonraki adetime bugünü saymazsak 7 gün kaldı
Mom545441 Mrvsmt2502 hayır yumurtlama haftasını değerlendirdik ama adetten bir gün sonra ilişkide işe yaramışmıdır onu merak ettim
Mrvsmt2502 Mom545441 yumurtlamanız büyük ihtimal adet başlangıcından 14 16 gün sonra oluyor. Adet bitimizinizden 1 gün sonra yumurtlama ihtimali çok çok az ama imkansız değil tabi
Mrvsmt2502 Mom545441 sperm kalitesi açısından işe yaramış olabilr ama yumurtlama günleriniz değilse gebelik açısından işe yaramaz. Ovülasyonu değerlendirdiyseniz en kısa zamanda güzel haberi alırsınız inşallah 🥰
Bebek9 Adet bittigi gün ilişkiye girilirse hamile kalma şansı yüksek olurmus çünkü yumurtalıklar aşağıda olurmus. Bunu gittigim doktorlar hep söyledi.
Mom545441 Bebek9 çok enteresan bilgiler ediniyorum 🥰iyi işe yaramıştır inşallah 🙏🏻 7 gün kaldı adet günüme olmam inşallah
Mom545441 Mrvsmt2502 inşallah ya hafta sonuna kadar dayanamazsam yarın yapacağım testi erken gebelik testinden
aysealtuntas Mom545441 benimde adet döngüm 30 gün ovülasyon günümde yerleşme kanamam oldu 1 hafta sonra tekrar lekelenmem olunca acile gittim ve öğrendiğimde tam 3 haftalıktı Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
Mom545441 Taze1anne yumurtlamayı değerlendirdik biz fakat adet bitiminden 1 gün sonra tutabileceği ihtimalini merak ettim
aysealtuntas Mom545441 ihtimal var benim hamileliğim öyle oldu adetimin bittiği gün ilişkim oldu ve hamile olduğumu öğrendim şuan 11 haftalığız çok şükür Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah🤲🏻