Rumeysaakyr Adet olmama 5 gün var dayanamayıp test yaptım silik falan degil bildiğin kırmızı 2. Çizgi gördüm şunu sormak istiyorum son adet tarihine göre 3+4 iken böyle kırmızı olur mu yoksa daha mı büyüktür 😌
Mom545441 Rumeysaakyr olur arkadaşım 1 aylık hamile olduğunu öğrendiğinde kırmızıydı bu arada erken gebelik testi mi yaptınız benim 8 günüm var
-PembePapatyam- Rumeysaakyr haftasına göre değilde betan yüksek olabilir öyle olıncada kıpkırmızı çıkıyo hayırlı olsun 😊
Handecik Rumeysaakyr kuzum beta hcg değerinin kırmızılıkla veya hafta ile alakası yok son adet tarihi baz alınır
Mom545441 Rumeysaakyr ya onlar için adet gecikirse çıkıyor hamilelik diyorlar ama bi çok kişi sizin gibi normal testle adetten 5 10 gün önce yapmış oysa ben erken gebelik testi yapmaya korkuyorum ya doğru çıkmazsa diye
Rumeysaakyr Mom545441 canım Rabbim öyle cömert ki bende 2 ay önce düşük yaptım bida nasip etti Rabbim insallah sana da nasip eder yine de 2 gün sonra yap icin rahat etsin ♥️
Mom545441 Rumeysaakyr inşallah bizede cömert olur bu ay🤩😁🙏🏻🌺 denicem yarın ama 7 gün kalmış oluyor denesem mi erken gebelik testi
Handecik Rumeysaakyr beta 2000-3000 olunca vajınal gorunur 4,5 5 haftalık ilken, 5,5 6 haftalık iken karından rahat görülebilir canım
Zeyna27 Rumeysaakyr erken yumurtlama erken döllenme olabilir hayırlı olsun canım Allah’ım kucağına almayı nasip etsin