Jan91 Merhabalar 🌸 ikili tarama testinin sonucu iyi cikmasina ragmen doktor Nipt testi de onerdi, daha kesin sonuc için, herkes yaptiriyor mu özel hastaneler de bu testi
Nazlimom Jan91 benim 2li 3lü temiz cıktı ama detaylıya girdm burun kemiği 5.4mm çıktı doktor nift testi dedi özeller yapıor 3550 tl fiyat verdiler başka doktora sordum burun kemigini normal dedi pazartesi oraya gidecegm ama içim rahat etmez genede nift yaptırcam
Ceress Jan91 bende özel kliniğe gidiyorum. Doktorum testler hakkında detaylı bilgi verdi nifty testini tamamen benim tercihime bıraktı (ultrasonlarda herşey yolunda olduğu için gerek yok dedi hatta) Eğer ikili sonucumuz sorunlu olsaydı o zaman düşünebilirdim nifty testini çünkü yanılma payı binde bir oluyormuş araştırmalarıma göre. Ki onuda içimi rahatlatmak için yaptırırdım muhtemelen ama şükür gerek kalmadı.
melikeguneyozalp İkili testimiz temiz çıktı çok şükür. Doktorum öyle bir test istemedi. Hatta 3’lü taramaya da gerek yok direk detaylıya girersin dedi. Özel hastaneye gidiyorum bende.🌸
irem Bende özele gidiyorum. İkili ve dörtlü testlerim temiz çıktı. İstemedi doktorum nifty testini. Genelde riskte istiyorlar aslında ama belki kesin olsun diye istemiştir bilemedim☺️
Gizemin-minnakI @Jan91 benimde çok şükür temiz çıkmıştı . Ama doktorum nifty testi önerdi . Yaptırmak istemedim . 4 lü tarama yapalım dedi onu da yaptırmadım . Ayrıntılı ultrason yeterli bence . Sadece ikili yaptırıp ayrıntılıya girdim .
Jan91 Gizemin-minnakI bence cok para kazaniliyor bu testlerden o yuzden istiyolar, test 3500 tl fiyati