Meldaa55 _hamisanne kendi istegimle sezeryan oldum ben normal dogum beklemiyordum oglumun da niyeti yoktu zaten onu demek istemistim
_hamisanne 2Prensveannesi oyyy canım yaaaaa olsun rabbim böyle istemiş sağlıklı olsunlar da ❤️ileride 3 yakışıklının arasında bir resim masallah 🤭😍
2Prensveannesi _hamisanne bizde hayirlisi olsun diyoruz artik Rabbim onlara saglik akil fikir versin kiz torunlarimizi severiz insaallah hatta esim diyor ilk torunlara el koyalim biz bakalim diyor simdiden henüz buyuk oglumuz 8 yasında 🤣🤣
JafarLeila _hamisanne 35+5te hastaneye yattım ciğer geliştirici vurduktsn 2gün sonra oğlum duğdu🥰 erken geldi
melike344 _hamisanne ben erkek annesiyim hala bekliyorum gelicek yarın birgün doğar diye bekliyorum 37 haftalık oldum 🤷♀️🙄🤔 ama bebeklere bağlı biyandanda galiba benim kuzenim 38 haftalıkken doğum yaptı erkek bebeği oldu hatta
KucukAnne538 _hamisanne Bunu bende çok merak ediyorum 38 haftalığım artık gelse de rahatlasam diyorum valla 😂 kızımı tam 39 hastalıkken doğurmuştum bakalım oğlum bey ne zaman gelecek😂🤷🏻♀️😍
KucukAnne538 _hamisanne Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🥰🙏🏻 Tabi yazarım inşallah gelmeye karar verdiği zaman 😂❤️