Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 hadi ya ayrıntılıda öğrenirsin artık net olarak benm kız herşeyini meydana sermişti hee gittiğimde 🤣 senn de belki kızdır
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 devlette gittim canım yine ama berbattı çok çok pişman oldum bakmadılar resmen zübeydeye gittim kesinlikle gitme
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 bilmiyorum bunun için hiç gitmedm valla oraya ilkinde de ev yakında zübeydeye orda yaptırdm o zaman memnun kalmıştım bi de özelde yaptırmıştım işte 2019 sonuydu 250 vermştm şimdi 500 600 den aşağı yok
gbyalcin Civcivinannesiii etlikte 165₺ muayene ücreti, 8400 de paket ücreti. Tabi zam gelmediyse 😂Doğum için de yılbaşından sonra normal 6500 sezaryen için 7100 bekliyoruz dediler ama bilmiyorum bence paket almak çok mantıklı çünkü içinde her şey var 😂
gbyalcin Civcivinannesiii rica ederim 😊 Sincanda normal paket 6500 dü burada mini paket 🤦🏼♀️ ama ben doktorumdan vazgeçemedim o yüzden etliğe geçtim doktorum Sincandaydı normalde. Her kontrol için 45 dk yol gidiyorum 😂
Civcivinannesiii gbyalcin irade hoca demii ahh o bizi birakip gitti🤣🤣🤣 Sincana zam gelmis canm midi paket 6750 Normal paket 7200 olmus🤦♀️🤦♀️yilbasindada gelecekmis zam 🤦♀️
gbyalcin Civcivinannesiii eveeeet irade hoca 😂 Ben 2.5 ay önce etlikten mini paket olarak aldım o zaman yeni zam gelmişti tekrar gelecek dediler bana da. Keşke baştan sincandan alsaydım. İrade hoca buradan alırsanız orada da faydalanırsınız demişti