Ozlemyeni Deletedmom_85 ayni koyuluk yada daha koyu olmasi lazim t cizgisinin.sizin ayni koyuluk 8inde.9 da biraz daha silik
Deletedmom_85 charlottececi bende her gün olunca sanki tutacak gibi düşüyorum ama demek ki öyle değil çok duydum gün aşırı diye ama bu ay da nasip olmaz ise önümüzde ki ay o şekilde denemek lazım.
Deletedmom_85 Ozlemyeni hmm anladım demek ki bugun ve yarın da ihtimali var. Çatladıysa eğer 48 saat canlı kalıyorsa. Rabbim bize de nasip eder inşallah bu ay 😥
Ozlemyeni Deletedmom_85 insallah.iliski sonrasi iki yastik kalca altina koyup 20 dakika bekleyin.daha sonra yuzustu dönup 10 dakika bekleyin.doktorum boyle demisti
Deletedmom_85 Ozlemyeni bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 😊 her şekilde yarım saat bekledim ama olmayınca olmuyor işte nasip 😊
Ozlemyeni Deletedmom_85 banada kalamazsin dediler ama kaldim.kafaniza takmayin rahat olun . Kabak cekirdegi ve avakado yiyin
Deletedmom_85 Ozlemyeni tamamdır teşekkür ederim her şey nasip bekliyoruz bakalım inşallah güzel haberleri
K_k1905 Deletedmom_85 öyle değil sanki ya silikken çatlama ya başlıyor en koyu oldugu da çatlamış oluyor
Omay0707 En koyu oldugunda yumurtlama koyudan sonra silik cıktıgında çatlama oluyor şuan 2 gündür yumurtlama canım senin bol bol havuç ye bügün değerlendirmeyi dün yaptıysan bügün yapma yarın denersin henüz çatlama olmamış ovulasyon testini 6 kez kullandım biliyorum
Deletedmom_85 Omay0707 tamamdır teşekkür ederim canım. Sizde gebelik planlıyordunjz sanırım isminiz yabancı gelmedi yanlış hatırlamıyorsam. Durumlar nedir 😊
Kubos01 Deletedmom_85 canım bunlar aynı iki günde yapıldığı için öyle olması gerekiyor ayın 8 inde pik yapmış muhtemelen 8,9 yumurtlama 10 ü çatlayacak aynı gün yapmayın lh hormanı seyreltir kafa karıştırır muhakkak 8,9,10 gün değerlendirin
Deletedmom_85 Kubos01 tamamdır teşekkür ederim canım. Bana da öyle geldi henüz çatlamadığını düşünüyorum. Silik olurdu çünkü ama pik ten sonra bugun de pozitif bariz belli yani silik değil. Sanırım sizin dediğiniz gibi bu iki gün sanırım yumurtlama
Omay0707 Deletedmom_85 aynen canım bayaaaaaaadırrrr düşünüyorum ama maelesef henüz olmadı 😊 hep yumurtlama catlama gördüm düzenli değeerlendirdim ama olmadı
Kubos01 Deletedmom_85 benim yumurtlamalarım 3 gün sürerdi yumurtlama gördüğümde meraktan bende gün içinde yapardım :) güzel pik yapmış muhakkak değerlendirin iki çocuğuma da bu testlerle kaldım :))
Deletedmom_85 Kubos01 Allah bağışlasın evlatlarınızı 😊 aslında pik yapması önemli değil de pikten sonra silikleşmesi çatladığını görmek daha iç rahatlatıcı sanırım 😄
Deletedmom_85 Kubos01 peki denediğiniz gebe kalmaya yardımcı bir şey kullandınız mı? 5-6 aydır deniyoruz bizde yok maalesef 😥
Kubos01 Deletedmom_85 bizimkibirazkarışık canım 3 yaşında kızım var arkasına hemen istedik ama 2 seneden fazladır olmadı klomrn çatlatma iğnesi oldum bir defa kimyasal geçirdim geçen ay rahim filmi çekildim meğer tüplerim kapalıymış biri açıldı ve o ay hamile kaldım tabi yumurtlama testi kullandım yine
Deletedmom_85 Kubos01 rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim imtihan etmesin bizlere de nasip olur inşallah 😔
Deletedmom_85 Omay0707 kaç aydır demiyorsunuz? 5-6 aydır sonuç hep hüsran bizde de. Bizde hep değerlendiriyoruz ama olmayınca olmuyor işte. 😔 Arı sütü polen bal karışımı öneriyorlar bide ama. Onu da denemek lazım
Kubos01 Deletedmom_85 amin canım amin ama hani derler ya kafandan atacaksın diye okadar doğruki film çekildiğim ay doktor aşılama önerdi tüplerden dolayı bizde hemen geçsin başlayalım dedik okadarki emindim doğal yolla olmayacağından hiç ama hiç kafamda yoktu ihtimal yoktu ve tek ilişki ile oldu yumurtlama testi pikden sonraki gün denedik
Omay0707 Deletedmom_85 valla kuzum 17.ay bu ay 8 gün kaldı regliye inşallah bu ay olmuştur hiçbir şey yapmiyorum sadece gün aşırı ilişki oluyor o kadar