Yunusemreninannesi Eee benimki sezeryan 2 hafta önden desek 150 gün sayılır can wvlat sağlıcakla gel abinin bizim yanımıza:)
RumeysaNur34 Yunusemreninannesi bazen iki hafta değil bir hafta düşüyorlar canım duruma göre bebeğin gelişimine göre doktor karar veriyor bizde iki hafta diye hesaplıyorum geçen doktora gittiğimizde doğum tarihinden 7 gün düştü sadece 😊
Yagmurdgdgn13 Yunusemreninannesi benim de uygulamaya göre 57 günüm var. 32 haftalık hamileyim. 38. Haftada sezaryen yaparız dedi.çok heyecanlıyım. Son 6 hafta ♥️
Yunusemreninannesi RumeysaNur34 yaaa valla bizim doğum yapacağım hastaneye daha gidemedim randevu bulamadım Bi gitseydim
Yunusemreninannesi papatya56 benimde 9 aylık oğlum var ondan önce 2 düşük yaptım doğumdan sonra dedik zaten kolay olmuyor çocuk biraz rahat davrandık şuan 164 hamileyim:)
Annelikk Yunusemreninannesi canım benimde zorunlu sezeryan olacak bende 37-38 haftalıkken alıyorlar sanıyordum ama dün doktora gittim 39+3 gibi zaman söyledi yani erken almıyorlarmış 39. Haftayı kesin bekliyorlarmıs
Yunusemreninannesi Annelikk kişiden kişiye değişiyor canim ilk dogummu seninki genelde 2cide 38de aliyo fazla bekletmi6o
Yagmurdgdgn13 Yunusemreninannesi hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Her şeyim hazır yıkadım ütüledim bi çantaya koymak kaldı ☺️
papatya56 Yunusemreninannesi Sağlıkla kucağına al canım benimde 164 gün gösteriyor serklajlıyım zaman geçmiyor sürekli yatıyorum