tomrisveannesi Gnc_anne benim bebeğim aşağı inmiş bugün doktorum söyledi ama göbeğim aşağıda değil ya
gkg1029 Kızlar ben devlete gidiyorum 37 haftalığım 40 haftaya kadar kendiliğinden gelmezse nasıl yol izlerler sizce sezaryen mı yaparlar nasıl oluyor devlette ??
3Aysenur33 gkg1029 Bebek gelişi normal ve kilosu 4 ün altında ise suni sancı verebilirler. Devlette hemen sezaryen yapmıyorlar diye duydum.
Maman-M-E Gnc_anne bnmde güya son günüm 17 aralık ama gören daha tam inmemiş diyor. Önüme gelene Doğurmak istiyorum artık diye dert yanmak istiyorum
Gnc_anne Maman-M-E aha ben ayy bnde doğurmak istiyorum diye diye milletin kafasını şilirdim vala ama napim elimde değil
gkg1029 3Aysenur33 evet sezaryan pek istemiyorlar inşallaj suni sancıya gerek kalmaz teşekkür ederim 😊
Asudeprenses Gnc_anne son 11 ama inmedi hâlâ, gerçi ilkindede inmemişti, çok zor olmuştu bayağı karnıma bastılar öldüm sandım orda ,şimdi yine inmezse aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, boyum kısa olduğu için inmiyor diye düşünüyorum, 158 boyum
sivlimglsh Gnc_anne benimde uygulamaya göre kalan gün 18 annemle bugün görüntülü konuşurken karnın aşağı inmiş dedi ama ben pek fark göremedim ayrıca benim sancım da var açıklığımda bakalım beklemedeyiz
gkg1029 Gnc_anne Vala inşallah kendiliğinden gelsin istiyorum ama kime sorsam 40 buldu felan diyo ben de yeni 37. Haftama girdim 😌😊
Sevda-06Macit Gnc_anne Kuzum normal doğum 39 bitti. 40 haftadayım karnım çok az düştü. Daha ne gelen ne giden kimse yok 😂😂 Ve şuan 9 ay 10 gün olmasına sadece 7 gün kaldı
ElifB08 Gnc_anne 39+5 oldum karnım aşırı düştü artık ayaklarımda resmen ama doğmuyor 😂 bu karın düşmeside hemen hemen 3-4 haftadır var
gkg1029 ElifB08 bu karın düşmesini bariz analışılır mı ben de sanki midem rahatladı biraz düştü mü göbeğim diyorum ama anlamıyorum da erken mi 37. Haftaya girdim 😊