ozgmrs Gnc_anne günüm bitti 40+2 oldum karnım aşağıda adım atamıyorum ama ne gelen var ne gideb😂ctesi yatışım var bakalım😂
DemetF Gnc_anne benimde 16 benimde fazla inmedi.Dun doktorum bol bol yuru hareket yap sicak dus al dedi bebek kanalda ama tam basini kanala yerlestirmemis o yuzden sanirim tam dusmus gibi durmuyor
Gnc_anne Musabnannesi 😅😅 DemetF aynıyız desene bi inse doğum yaklaştığını anlicam. Ama yok tepe de durmuş
Edazkskn Normalde 9 aralık doğum karnım aşağı indir baya baya gözle görülür derecede nst60 seviyelerinde cıkıyor ama su an gelen giden yok 🤷🏻♀️
Fatmakara97 Gnc_anne benimde 15 gün kaldı canım bana göre inmemiş gibi geliyor ama bazıları inmiş karnın diyor
Gnc_anne 219Eyll yaaa bnm diğer çocuğumda da inmedi karnıma çok bastırdılar doğumda bunda öle bişey olmaz inşallah
H_myra1 Gnc_anne benim iki hamileligimde de inmemişti ilkinde ebe koluyla bastırdı 2.sinde ebenin biri yukarıdan bastır du öbürü aşagıdan çekti derken öyle dogurdum😅 bunda inmiş kanala öyle dedi doktorum bakalım salı günü dogumum var
ozgmrs Bsraabsr hayır🥲son muaynemde bi parmak başı kdarcık olmuştu açılma. Bugun tekrar muaynem var bakalım tekrar çatı muaynesi yapacak mı. Hoş olmasa da yarın yatışım var zaten kaçış yok artık😂