Mom545441 Geçen ay adet belirtilerime bu zamanlar kramp akne bel ağrısı sancı butonlarını işaretlemişim adet takvimi proğramından fakat şuan ne kramp ne sancı var bel ağrım var karnım balon gibi şiş bide gaz var sizce bişeyler olabilir mi
Arasss6761 Mom545441 Merhaba. Canım bende bu ay karın ağrısı rahim ağrısı kasık ağrısı . gözlemleme me göre sık idrara çıkma var bat 20 Aralik 🙏🙏 sabırsızlıkla bekliyorum 🙏
gulnurkrms Mom545441 valaha canım adet ağrısı ile hamilelik öyle aynı şeylerki hiç anlamıyorsun bende hergun adet oldum kesin diye bekledim ayni şeyler yani tabi kişiden kişiye değişir
Mom545441 Arasss6761 yok geçen ay şiddetli kramp vardı bide sancı bu günlerde ama bu ay yok sadece bel ağrısı arada bulantı gaz var çişe sıkışmış gidiyorum ama sancıymış krampmış hiç yok şaşkınım 🥰 karnımda şiş
Mom545441 gulnurkrms biliyorum işte sancım başlamadı sadece bel ağrım var karnım balon gibi arada ekşime oluyor gaz var başka bişeyde yok
gulnurkrms Mom545441 Yani canım bilemiyorum hamillekte herkeste öyle farklı şeyler yaşanıyordu ama tek bildigim hamilelik belirtileri 7 . haftadan sonra felan başlıyor
Mom545441 Blblanne inşallah amin yarın sabah test yapacağım 7 gün kalmış oluyor adete erken gebelik testi yapacağım inşallah hayırlı bi sonuç alırım silikte olsa umut olur😇
Kahveli Mom545441 Az daha bekle canım negatif görürsün 😑 Ben ilk gebeligimde ikingun kala yapmistim onda bile cikmamisti hadi dedim belki o zaman test bozuktu simdi altı gün kala yaptim yine çıkmadı silik bile Benim testler negatif ama regl gününü beklicem.