Sedaaaa2 Ya yuksek sesli oluyor ya cocugum etkılenır mı diye korkuyorum valla gobegıme montumu sarıp otururum diyorum ilk gebelik bilgim yok ondan mı bu kadar tedırgınım onuda bılmıyorum 😅
teletabi Sedaaaa2 yaa 😍😍Annelik sen ne güzel şeysin. Bende soğukta üşür diye kalın kalın giyiniyordum🤦🏼♂️🤣 ben gittim kuzum düğüne iki defa etkilenmez o merak etme. 7 kat içinde zaten o ses ona ninni gibi gider
busrakoylu Sedaaaa2 yok canım şöyle düşün minicik bebeleri getiriyorlar da düğüne bebiş mışıl mışıl uyuyor💁♀️
MerCih Sedaaaa2 canım ben Eylül Ekim ayında tam 9 dügüne gittim çok şükür bir sorun olmadı bence bir sakıncası yok 😘
MerCih Sedaaaa2 bizimkiler artık bebeği doğduğu gibi halay çekerken görücez o kadar dügün gezdi karnında diyorlar 🤣🤣
Sedaaaa2 busrakoylu ya öyle aslnda demi ama gümbüdü gümbüdü ses oluyor ya insan bi dusunuyor ay benım cocugum dogsa kucukken dugune getiremem ki kulagına bişey olur die
Seymaben Sedaaaa2 Ben kaynimin nisanina gittim 15. Haftamda havada buz gibiydi birde salon degildi kır dugunu tarzi bisiydi. Kulagimin dibinde butun gece davul caldi hic bisiy olmadi😅
Sedaaaa2 Seymaben 18 den itibaren dısardan gelen seslerı duymaya baslıyormus ya bebişler ona aslnda biraz takıldım cok mu gider rahatsız olur mu dıye
busrakoylu Sedaaaa2 evet ya bizim kulağımız dayanmıyor çınlıyor ki onlar daha bebe yani bende götürmem götüremem aslında ama karnımdayken bilmiyorum hiç düşünmedim şu aralar da düğün yok Allahtan😁
Gulsumelif Sedaaaa2 pandemi yokken gitmiştim ama pandemi başladığından beri zaten hiç düğünlere katılmadım şimdide anca kaynım amca kızı olursa anca katılırım . Ama düğünlerde bebise bisey olmuyor ohoo 6 7 8 aylik halay başı oluyorlar 😊😊
Mrv1007 Sedaaaa2 3 aylık hamileydim düğüne gittim şakır şakır da oynadım 🤣 çocuk da eğlenir içerde bi şey olmaz ahahahaah 24 kasımda da öğretmenler günü eğlencesine gittik düğünden farkı yoktu bol bol oynadım hiç bir şey olmaz merak etmeyin 💕
balbebek412 Sedaaaa2 bende gittim, ilk gebeligimde birinde 22 haftalik filandi, birinde de 30 haftalik filandik, allaha sukur bisi olmadi. Bende o zaman korkarak gitmistim 😁 ama merak etme millet hamile haliyle hoppidi halay cekiyor o muzik esliginde 😁
Eddos00 Sedaaaa2 bence sesten degil ama Covid den cekinmelisin canim toplu yerlerden uzak durulmali bence su donemde