Fk_noire gbyalcin ben Paddlers aldım sentetik lif, paraben,parfüm, alkol ve boya içermiyor, 1 koli 12 paket var içinde kolinin umarım memnun kalırız 😊. Molfix’de var izotonik sulu. Deneyip göreceğiz.
elaweannesi elfmoom canım o dediğin el yüz temizliğine bence ondan ben onu almadım uyarmak istedim bide aynı paket yenidoğanbebek diyor hassas ciltler ben ondan aldım ilk doğduğunda kokusuz bu dediğim pişik ws olmaz cildi çok taze ya bez bende prima premium care aldım yani bence değişebilirsen değiş derim genede sen bilirsin tabi😇
ebruzb gbyalcin sleepy natural yenidoğan aldım ama ilk zamanlar pamuk kullanacağım 🌸 dışarısı ve acil durumlar için yine de ıslak mendil bulundurmak istedim☺️
dml33 gbyalcin sleepy yenidoğan aldım sonrasında bulamadm degistirdm pişik yapti pamuğa gectm 5 ay pamuk kullandm sonra tekrar sleepyle devam ettm cnm memnundm
muallimehanimmom5 gbyalcin baby turco Yenidoğanlar için olanı kullanıyoruz tavsiye ederim kesinlikle 😇 ilk zamanlar derisi çok inceydi temizleme pamuğu kullandık.
Merve_bulut_55 gbyalcin pisik olursada islak mendilleri yikayip kullanabilirsiniz 😊 sahsen ben oyle yapicam islak mendil kampanyali oldugu icin stok yaptm 2.si 1 tlydi slepy extra olan limon kokuluymus bende zarar verir belki diye yikayip kullanmayı düşünüyorum 😊
KadersizMelek gbyalcin ayy bende dalin aldım ama memnun kalırım inşallah 🤲🏻Pazartesi sabah doğuma gireceğim Allah nasip ederse 🤲🏻 Dualarını eksik etmeyin lütfen🤲🏻
3Aysenur33 gbyalcin Baby Me temizleme pamuğu aldım. İlk etapta onu kullanıp daha sonra uni baby kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse inşallah.
Fatmayigit1 Yeni doğana ıslak mendil bence cok sağlıksız geliyo. Ben büyük kare pamuklardan aldım onunla ılık suyla silicem poposunu bi kaç ay sonra ıslak mendile geçicem 😊 ablamda öyle yapmıştı daha sağlıklı gibi geliyo 😅
Symazturk gbyalcin sleepy bio natural kullanıyorum çok memnunum , sleepy ekstra almıştım indirimde diğerine göre ince biraz ama onun da ıslaklığı yeterli 😇
Durubebegim Kbrayankkk2 Molfix ıslak mendil ayy hiç sevmem çok ağır kokuyor ama bez olarak molfix çok iyi