Birglbiray Kızlar bildiğiniz doğum belirtileri nelerdir? 38. Haftamdayım sabahtan beri geçmeyen bel ağrısı var ben de doğum yapmış veya bilgisi olan bayanlar yazarsanız çok sevinirim
Deletedmom434 Birglbiray nişan,su gelmesi sancı olarakta 20 dakikada bir olup zamanla 5 dakikada bire düşen sancılar sancılarının dakikalarını tut bir kuzum
Pcoslubiranne Birglbiray her belirti herkeste olacak diye bir şey yok herkeste nişan gelmez ya da su gelmez sancılana da bilirsin.Dayanılmaz derece de ağrıların olursa da doktora git.
Birglbiray Deletedmom434 bi tek nişanımı takip ediyorum hani su falan bazı kadınlar da gelmiyormuş ya o yüzden. Bi kaç gündür sancılarım şiddetlenmişti bugün de bel ağrısı var ona uyandım zaten sancı da böyle mi başlıyordur sence ilk gebeliğim bilmiyorum da bir şey pek 😂
Deletedmom434 Birglbiray bel ağrısı adet sancısı gibi oluyormuş tabiki her kadının sancısı kendine özeldir belki seninki farklı olur sancı girerse dakikalarını takip et ama
Birglbiray Deletedmom434 teşekkür ederim canım benim dün çok dedim bugünden için doğurmak istiyorum diye gelsin de istiyorum da işte 😂
Nyaseminn bende ne nişan geldi ne su 6 cm açılma olana kadar sancım vardı afedersin büyük tuvaletin varmış gibi oluyo
Birglbiray Pcoslubiranne şuan sorun yok sabahtan beri geçmiyor biraz sert ağrıyor hafifliyor takip ediyorum şimdi de iyice bastırırsa ağrı gitmeyi düşünüyorum doktora
Sinem52 Benim ilk doğumumda önce suyum geldi daha sonra kanama başladı ve bel ağrısı oldu. Yani bel ağrısı diyip geçme sancıların için dk tut kaç dk da bir beline ağrı giriyor. Doğum sancısı olabilir hayırlı doğumlar şimdiden bende 38+3 um hiçbir belirti yok şuanda 😕
Birglbiray Sinem52 ya sancı oluyor sanırım emin de değilim karnım sertleşiyor belim ağrıyor aynı ayda karın sertliğim geçiyor bel ağrım hafifliyor geçmiyor sancı böyle bir şey mi oluyor herkeste değişiyor tabi de bilmeyince işte
Cesminaz Kızlar nişan tam olarak hangi renk oluyor 36+3 üm az önce affedersiniz sümüksü hatta daha katı sarı bişey geldi nişan mı acaba 🙄
Gizem29 Cesminaz bende 36+3 m bendende geldi ama son bir kaç gündür akıntı hep o şekilde geliyo nişan kırmızı oluyo sanırım yani umarım çünki şuan erken biraz daha dursunlar
Birglbiray Cesminaz kanlı oluyor pembe falan öyle biliyorum ben. Sarı renkteyse enfeksiyon olabilir benim enfeksiyondan sarı akıntım oluyor
Gizem29 Cesminaz hahah aynen yalnız değilmişim bende bide benim doktorum tatilde randevum haftaya salı günü ondan bu gerginlik 😂
Sinem52 Birglbiray hayır canım yaniltmim seni ama böyle değil aralıklarla olur sancı sürekli olmaz bunlar yalancı sancı da olabilir eğer düzenli aralıklarla olursa o zamqn doğum başlıyor demektir
Cesminaz Gizem29 benim doktor yerinde ama yine tedirginlik var dığurana kadar da devam edecek galiba 😄