Ruv123- rgk amin bir avazda hepimize inşallah 😂bende sancılandım üç hafta yalancı sancı çektim nst de falan çıktı sonra sancılar birden kesildi üç gündür sancım yoktu bugün nişan gelmiş bakalım beklemedeyiz sancı gelirse gideceğim ya da su gelirse
Rabiakosee Ftmsgr aynısını bende sorcaktım renksiz geldiği oluyor mu birde nasıl birşey akıntıyla nasıl ayırırız
Ruv123- Ftmsgr bana doktor anlatmıştı bende hep çok az parça parça afedersiniz sümük gibi gelirdi ama sabah kalktım biraz çamaşırım ıslanmış gibiydi lavaboya gittim baya böyle fazlaca beyaz da değil berrak da değil sümük gibi çok bir akıntı gelmişti çamaşırımı da ıslatmıştı
Ruv123- Ftmsgr kanlı değildi o kanlı rahim ağzındaki kılcal damarların çatlaması sonucu geliyor kanlı benim beyaz cerrah karışımı bir akıntıydı ama fazlaca bir akıntı çamaşırım ıslanmıştı
Ruv123- AE2022 rahim ağzı açıldı demek mukus tıkacı oluyor hamilelerde o düşünce doğum yakın anlamına geliyor
Ruv123- Rabiakosee akıntıdan çok farklı yani kesin anlarsınız parmak kalınlığında ıslak sümük gibi akıntı bu çamaşırınızı ıslatıyor direk
Ruv123- ZeynepSalih bazen de diyorlar nişan gelmiyor sancı geliyor doğum anında nişanı gelen de olabiliyormuş
Ruv123- Rabiakosee evet öyle ama baya fazla gelmesi lazım bende o bir ay boyunca parça parça geldi acaba nişan mı dedim ama bugün gelen daha çoktu ve ıslattı çamaşırımı
Ruv123- ZeynepSalih bende öyleydim aşırı stres yapıyordum hergün doğdum doğacam stres yaptıkça sancılarım kesildi iki gündüz umursamıyorum sancı başladı yine