SekerAnne Beyazguvercin2 ben kız gördüm kızım olacak inşallah ilkinde de oğlan görmüştüm oğlum oldu ama kimilerinin tersi çıkar
misirveannesi Beyazguvercin2 ultrasonda gördüğümde hissettim 11. haftaydı :) daha sonra rüyamda da kız gördüm, kızım olcak
Nnnur123 Beyazguvercin2 ben ilk erkek gördüm. Sonra sarı kıyafetli bi bebek gördüm ne kız ne erkek ayırt edememiştim. 16. Haftada kızım olacağını öğrendim 🥰
K88_ Beyazguvercin2 benim değişik oldu rüyamda annem kumsal olacak ya dedi ama cinsiyet tahminini geçin aklımızdan bir kez bile kumsal ismini geçirmemiştik bile
Havva-42 Beyazguvercin2 beeeeen 🤚 hep kız bebek görüyorudm 😍😍😍 çok Şükür Rabbim de bana bir prenses annesi olmayı nasip edecek. 29 haftalığız 🌟
Bernako Beyazguvercin2 14. haftaya kadar kız gördüm hep rüyalarımda 15. haftada Bir gün sabah bir uyandım dedim oğlum olcak . Sonuç IT’s a booy 😅
Nurbyk0306 Beyazguvercin2 kiz bebek gormemistim ruyamda ama erkek bebek gormustum doktorum cinsiyet tahmini yaptiginda erkek dedi sonra degisir mi ama bilemem☺
Denizvegokyuzu Beyazguvercin2 Gebeliğimin ilk zamanlarında aralıklarla. 2 defa rüyamda kız bebek gördüm kucağımda ilgilenip emziriyordum. Sağlıklı olması tek temennimdi cinsiyetini bile geç öğrendim baba merak ettiği için oda ve kızım olucak nasipse 👍🏻🤩😇
181019 Beyazguvercin2 bütün hamılelık boyunca kız gördüm saclı hep. Kızım dogdunda çok saçı vardı 😍 şuan hamileyim daha göremedim bu bebegm hakkında rüya
35SD28 Beyazguvercin2 bennnn🥰 hatta 3 kere gördüm. Doktorum önce erkek dedi sonra kız olduğu kesinleşti. 🤲😇
Mervekrmn Bende gecen hafta ruyamsa bı bebek emzırıyordum ama nasıl sutum vardı bızde cok kız ıstıyoruz daha cınsıyetını ogrenemedık 14 haftadayız hayırlısı olsun ınsallah bende cok kız hıssedıyorum😊
mrvcl9 Beyazguvercin2 çocuğu olmayan teyzemin gelininin ayağında kız çocuk salladığını görmüştüm oğlu oldu 😁