m060918 zzeliizz inşallah hayırlı ve güzel haberler vermek nasip olur canım benim 😇 ilk 3 gün dikkat ederim sonrası Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Dadas m060918 Allah yardımcın olsun heyecan yapma ☺️🤲 dualarım seninle ❤️ odaya çıktığında annesin ❤️☺️
fatma9 m060918 3.gün embriyosuyla canm ikizlere hamileyim stres yapma kendine inşallah darısı senin başına.🙏🏻
m060918 fatma9 Ay inşallah canım çok heyecanlıyım tutunacak ama eminim yavrularım :) iyi kalite miydi senin embriyoların
Ikigozumuncicegiii Melis3333 yok kullandığımız hormon ilaçları adete engel oluyor en fazla leke görürsün canım Negatif sonuç çıkınca Dr ilaçları biraktiriyor 3 gün içinde regl basliyor
m060918 fatma9 benimde iyiymiş canım :) yarın belli olacak artık herşey çok heyecanlıyım ne olur dua et
m060918 zzeliizz csnım valla ben yatmıyorum bugün transfer gününü saymazsak 3. Günüm nar Dalan ayıkladım kabak yemeği yaptım sende nasıl durumlar
m060918 Melis3333 kalkmak derken canım yemeğimi falan oturarak yiyorum masada sürekli yatmıyorum çok sıkıldım bunaldım zaten yarın da iğnem var mecbur yürüycem canım ya çok kasmaya gerek yok 😂😂😂
Sena16 m060918 benimde 3.gun emriyosuydu ama dondurulmustu sonra transfer oldu bende surekli yatmadim hatta bilgisayar başında evden çalıştım şuan 10+4 haftaliğız
Melis3333 Melis3333 yemek lavabo haric Yarın sonuc alcam erken gebelik testi yaptm pozitif cıktı tabi ilaçlardan mı yoksa bebek tutundumu bilmiyorm