m060918 gün transferi olup embiriyosu tutunan var mı kızlar bana umut olun ne olur, 10 tane yumurta toplandı 8i döllendi 3 tanesi kaliteli sadece 😔 çok yıprandım kızlar
K_k1905 m060918 3 tane kaliteli yumurtanız var işte ne kadar güzel. 3.günde transfer erken olmuş demek ki durumları iyiydi doktor uygun gördü. Hakkınız da hayırlısı olsun allahım emeklerinizi boş çıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🌺
Ikigozumuncicegiii m060918 aşkım benim ilk transfer imde çok çok kaliteli transfer yapıldı tutmadı İkincide bı alt kaliteli olan transfer edildi tuttu Yavrun onlar senin Negatif enerji gönderme onlara🤗
Ikigozumuncicegiii m060918 8 in 3 u kaliteli diğerleri alt kalite ama bölünmeye devam mı ediyor Yoksa 3 mu yaşamaya devam eden kaldı dedi embriyolog
gzde10 m060918 benden 1tane yumurta toplandı. 5.gün embriyosu transfer yapıldı. Bugün 9.haftamızdayız ikizlerimle. Moral çok önemli
Ikigozumuncicegiii m060918 tamam gayet güzel Hepsi mükemmel çıkmıyor zaten Sana da içlerinden en iyisini seçip transfer edecekler Geri kalan iyileri de donduracaklar
m060918 dygacng yaaa gerçekten mi kaç embriyo oluştu canım :) benimde 3. gün transferi olacak yani aslında şöyle söyleyeyim salı günü opu oldum yarın transfer edecek
dygacng m060918 m060918 benim yumurtam da cok azdı 4 tane embriyo olustu 3. Gün kondu cok şükür ilk denemede aldık sonucu inşallah sizinde güzel haberleriniz olsun 🙏🏻🙏🏻
Aslaninannesi01 m060918 3. Gün transferi olmuştum ilk denemede tuttu şimdi 4 aylık bir oğlum var teyzesi darısı sana olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
m060918 Aslaninannesi01 aaayy darısı bana canımmm kaç embriyo transferi yapıldı sana bide kaliteli kaç embriyon vardı
SEVGIMSEN Aslaninannesi01 canim bir yazsan nece kecirtdin hamileliyi Men Azerbaycanliyam🇦🇿sirtinda agri var idi?ne yeyirdin vitaminli cok uyuyordunmu?cocuk erken doguldu ikizmi?kalp atiwin kac haftada duydun?ne yapirdin uzanirdin gezirdin ?ne iwleer yapirdin?bir az zahmat olmazsa yaz cnm❤🇦🇿🇹🇷