Kubos01 Efuli0 oooo iyi bekleyebiliyorsunuz bu geçikmeye silikte olsa çıkar ha şimdi ha sabah iki hamileliğimde deadetten birkaç gün önce öğrendim
TnsNfs Valla ben olsam yapardım neden bekliyosunki 😊 için eahatlar bosver var veya yok kafan rahat olur değermi strese 😂😂
Efuli0 TnsNfs bir yerde okudum en az 5 gün bekleyin diyor ama burda herkes değil 5 hasta olmadan test yapıyor😄bende yarın yapacağım 3.günüm oluyOr
brvnsubasi Efuli0 canım varsa hemen cıkıyor yoksa zaten net bi şekilde tek çizgi cıkıyor☺️ Hakkında hayırlısı ama ben olsam yapardımm
Efuli0 brvnsubasi heyecanla korku arasında gidip geldim gün boyu,😑sabah ilk işim hemen test yapmak, sağ kasığımda belime vuran inanılmaz ağrım var bu gece hayırlısı inş🌸
ayisigi3 Efuli0 vallahi ben de reglime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Maşallah hakikaten dayanabilmenize 🥰😁
Efuli0 ayisigi3 sağol canım☺garanti olsun hesabı😀normalde hemen yaparım ama bu sefer acele etmiyorum ne hikmetse🤷🏽
TnsNfs Blblanne bence bekle çünkü benim erkekn yumurtlama olmuş diye tutmuş belkş senin geç yumurtlama veya geç döllenme olur hayalı kırıklığı olmasın en az 3 gün kala yap inşallah sonuç alırsın 😊 ama içimde kalmasın diyosan yap tabi 2 günde bi ne olacak