_ipekkkkk hanifeumit öyle tabi canım doktora gidene kadar içimizi rahatlatıyoruz burda 🤲🙃 napalim Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲
_ipekkkkk Deletedmom_7156 Bebek nasıl peki oda sakin mi benimki hep uyuyor galba hep sakin 32+1 olduk dürttüyorum gene tepki yok canı isterse 🤷♀️ geceleri falan hiç uyanmıyorum öyle hareketlerine falan
RumeysaNur34 _ipekkkkk 31+5 geceleri uyuyamıyorum ama gündüz artık sızıyorum sürekli halsizim aynen son haftalarda enerjik olursun derlerdi ama bazen kolumu kaldıracak halim yok sanki 😔
_ipekkkkk RumeysaNur34 Bebekten dolayı mı uyuyamıyorsun yoksa öylesine mi çünkü bazen bende kalkıyorum wc uyku kaçıyor bugün sabah 5 ten 8e kadar uyku yok bazende çok güzel uyuyorum arada böyle oluyor 🤷♀️ anlamadım 32+1 olduk bizde 🤲🌸
Deletedmom_7156 _ipekkkkk çok şükür hareketi iyi bazen hiç oynamıyor bazen hiç durmuyor belli olmuyor keyfine göre bi kac kere uyandım hareketine o kadar
RumeysaNur34 _ipekkkkk yok canım bebek maşallah gece gündüz hareketli ama uykum bir türlü gelmiyor sırtım ve kalça ağrıyor uygun pozisyonu bulamıyorum en son uyusam bile yarım saat sonra tekrar uyanıyorum
_ipekkkkk Deletedmom_7156 ay maşaâllah ne güzel 🌸 Ben nerdeeee hiç uyanmadım daha bakalm ilerleyen zamanlarda diye diye dogum yaklaşıcak 😀🤣
_ipekkkkk RumeysaNur34 Yaa maşallah canım 🤲🌸 Herkesin farklı işte bende daha ağrı sızı başlamadı sadece kasık ağrısı ara ara okadar Az kaldı Allah’ın izniyle atlatsaydık şu dönemleri 🤲🌸