Tazeanne2408 Merhaba kızlar ikili test yaptım çok şükür iyi çıktı ama tabiki üçlü testi de yapacağım.siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız
Nazlimom Tazeanne2408 doktorun söylüyor zaten benim ikiside temiz cıkmıştı detaylıda burun kemiği normalin alt sınırında cıktı baska doktorlarada gidecegim
35lavanta Tazeanne2408 Benim doktorum ikilinin sonuçları çok güzeldi 3lü falan istemicem sadece ayrıltılı ultrason isticem dedi şuan 17 hafta oldum tam bakalım kontrole gidince onunniçin randevu al der kesin
Lk34_ Tazeanne2408 hic yaptırma bencr canım benim ikilim testim temiz cıktı ama üçlü test çok riskli çıktı başka doktorlara da gittim hiçbir bulgu yok down swndromu ile alakali doktorum ikili testin önemli zaten üçlü de yanilma daha cok oluyor keşke yaptırmasaydin kafamız karıştı bosuma dedi
Damlacem En son 18 ınci haftada yapılıyor diye biliyorum çünkü benim 18nci haftada yapıldı ıyiki gelmişsin dedi doktor cunku bende 2nci temiz çıkınca 3ncuye gerek yok demişti ama başka doktor tedbir amaclı yapmisti.
Dmllale Üçlüyü doktorum istemedi. İkili temiz çıktığı için detaylı ya gireceğim üçlü test ten herkes şikayetçi zaten
35lavanta Cnsgkc Yaptır deseydi hiç düşünmeden yaprtırırdım ama gerek yok dediğine göre vardır bir bildiği ona güvenim sonsuz ☺️