Arasss6761 Adetime 14 .15 gün kala dan başladı ağrılarım aynı adet olcakmisim gibi. Regl tarihim 20 Aralık bu ağrılar nedir bilen varsa beni aydınlatabilir mi acaba
csmaknc Arasss6761 benimde o şekilde çok ağrı hissediyordum geçen ay doktora sordum yumurtlama zamanında bazı kişiler ağrıyı hissedebiliyor dedi ve hamile olduğumu öğrendim hamile kalmak istiyorsan inşallah sende hamilesindir 🙂
Blblanne Arasss6761 ay benimde 19 aralik adet tarihim. Benimde kasık agrilarim var adet olcakmisim gibi. Test yapmak cok sacma simdiden kendimi o kadar zor tutuyorum ki test yapmamak icin. Insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize.
Meryyyd Genel de idrar enfeksiyonu olunca kasıkda ağrılar oluyor. Beraberinde idrarda yanma akıntıda oluyor. Gebelikte bu kadar erken ağrı başlayacağını sanmıyorum
Arasss6761 Meryyyd afedersin rahmin orasida ağrı vuruyor karnımın alt kısmında ağrı bazen kasıkta yani genelde sağ kasık taraflarim ağrıyor
Mom545441 Meryyyd geçen ay nefes kesen kramplarım oldu hastaneye gittim ve bişey çıkmadım enfeksiyon yoktu belki çatlama olmuştur yumurtalarda ya da üşütmüştür ya daaaa gebeliktir 🥰
Arasss6761 csmaknc ayy inşallah 🙏 ağzından bal 🍯 damlıyor 🙏🙏🙏🙏 6 aydır bekliyorum inşallah 🙏 bu ay olmuştur
Arasss6761 Blblanne İnşallah bu ay güzel haberi alırız benim birde şöyle bir şey var 🙏😍 20 Aralık regl olcagm gün 29 Aralık doğum günüm 🙏🙏🙏
Blblanne Arasss6761 insallahh. 😇 yaa benimde26 aralik esimin dogum gunu. Rabbim hayirlisiyla nasip ederse guzel bir supriz yapmak isterim. En guzel hediye olur .😇❤ Allahim hayirlisini nasip etsin insallah