37+3 te suyumun aniden gelmesiyle hastaneye gittik . Çatı muayenesi oldum ve hiç korkulacak bişey değilmiş anlamadım bu muydu dedim 😅 normal doğum istiyordum ama vajina girişi aşırı dar mümkün değil dedi ebe ve zaten açılmam ve sancım da pek yoktu . Ayrıca oğlumun boynunda kordon dolanıktı ve tansiyon sorunum çıkmıştı son haftalarda 🥲 doktorum geldi spinal sezeryan dedi biraz korktum ama doktorum beni rahatlattı konuştu anlattı 😊 belden iğne asla acımıyor. Sonrası sıcaklık hissi ve tamamen hissizlik. Sondayı uyuşunca taktılar hafif rahatsızlık hissi oldu ama dayanılmayacak bişey değil 😊 sonrası çekiştirme hisleri dışında ne acı ne sızı hiç bir şey anlamadan bebeğinizi getiriyorlar yanınıza 😍😍 benim dikiş atılması hepsi 40 dk falan sürdü . Oğlum minnak doğdu biraz 2240 kg ama maşallahı var 🧿🧿 inanın kilo önemli değilmiş. Doktorum bir hafta gerilik var dediğinde günlerce ağlamıştım 😊hastanede bir gece kaldık şimdi mis kokulum yanımda evimizdeyiz 🙏🏻 Yine sormak istedikleriniz varsa cevaplarım elimden geldiğince 😍💕