tatliayminaninannesi nevarneyokk hem yastığını aldım hem kiraz çekirdekli bel kemeri aldım hem de kiraz çekirdekli patik aldım hiçbiri kimyon çayı kadar işe yaramıyor 😂 gaz sorunu varsa kimyon çayı yap tavsiye ediyorum 🌸
AnnelikHayali nevarneyokk ATV haberi mi izledin sen de? 😆demin bebek alışverişi ile ilgili bir haber vardı da.
misirveannesi nevarneyokk ben aldım ama daha bebeğim doğmadı 😂 indirimdeydi baktım yorumları güzel. En kötü sıcak su torbası yerine onu kullanırım diye düşündm
tatliayminaninannesi nevarneyokk 1 bardak suyu kaynat kaynadıktan sonra içine 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı şeker at karıştır 30 saniye falan daha kaynasın sonra bi tülbentle hiç tane kalmayacak şekilde süz koy biberona günde 3 4 kere içir. Biberonu verdiğinde max 4 kere çeksin yeter
AnnelikHayali nevarneyokk ilk çocuğumda hiç kullanmamıştım ben, gerek duyulmamıştı gazı kolay çıkıyor diye. Bunda da kolik bebek olursa gerek olabilir diye düşünüyorum. Şimdiden alıp koysak belki hiç ihtiyacımız olmayacak.
yarenaygk34 İlk oğlumda bende aldım işe yaradığınnı söyleyemem hatta bi keresinde uyku sersemi fırına koymşm ayarı çok açmışım bi baktım içinde yanıyo sonra attım çöpe zaten