Fabulousmom Bugün itibari ile 27+0 olduk ve 3. Trimester a girmiş bulunuyoruz 😊 var mı bizimle aynı olanlar? Nasıl geçiyor? Bebişin durumu, kilosu, sizin şikayetleriniz? 😊
Busra2013 Fabulousmom 27+2 hareketler eh iste bi edio bi etmio kilosu 28+6 ds gitcm dahs bilmiyorum agri olarak sag kalca ve sag ayak ustune basamiyorum 😏
Fabulousmom Defne2018 hayırlısıyla inşallah 🤲🏽 3. Trimester zorlu oluyor diyorlar bakalım nasıl olacak ☺️
Hkf 27+1 olduk ikinci doz tetanoz aşım geldi,yatmak zorlaşıyor biraz 😃Ve dün itibari ile böyle vajinada bir ağrı zonklama hissi vardı,kan akışı fazlalaşması ve büyüyen rahim 🌸🌸Rabbim hayırlısı ile bir avazda kurtarsın hepimizi inş🤲🏻
Fabulousmom Hkf ben de pazartesi oldum ikinci dozu. İlkine göre biraz ağrı yaptı 😊 yatmak gerçekten zorlaştı bacaklarım çok ağrıyor bir de karnım ağrıyor 🙈 iki adım atsam yorulmaya başladım 😁 amiiinn cümlemizi inşallah 🤲🏽🤲🏽
Hkf Fabulousmom zor derken şöyle zor,ağırlaşıyor insan,daha çabuk yoruluyor 🌸siz kimseyi dinlemeyin zor derler,doğum zor derler herşeye bişey derler 😃
Hkf Fabulousmom birinci dozda ilk gün hiç bir şey yokken sonrasında çok acıdı alı yapılan yer ağrı ve içten şişlik vardı 🌸İkincisi bakalım artık hayırlısı 🌸Bende sürekli hareket halinde olmak istiyorum oturunca daha kötü oluyorum,zaten çalışıyorum 😃Geçecek az kaldı inş 🤲🏻Üçüncü gebeliği olan deneyimli bir anne yazıyor bak😘😘
Fabulousmom Hkf idari izne ayrıldım ben de gerçi ayrılmasam da suyum erken geldiği için erkem doğum riskim var mecbur raporlu olacaktım 🙈🙈
Fabulousmom Hkf erken doğum riskim var o yüzden biraz zor geçiyor açıkçası 🙈 bir de her yerim ağrımaya başladı 😁
Fabulousmom Busra2013 Ağırlaştıkça ağrılar oluyor. Benim de kramp girecek gibi ağrıyor bacaklarım 🤷♀️
Busra2013 Fabulousmom valla ayskta dursmiom bide alisveris yapmsdim bebege 30 olim baslsrim dedim bileydim bole agirlascm 18 de bsslsrdim😂
Fabulousmom Busra2013 valla sırf o yüzden yavaş yavaş yapa yapa bitirdim alışverişi ufak tefek şeyler kaldı 😂 geçenlerde e bebek e gittik bir kaç bir şey alıp çıktım belimin bacaklarımın ağrısından mahvoldum. Bence tamamlamaya çalış iyice ağırlaşmadan 😊