Kızlar 7 aralık sabah nişanım geldi sonra normal agrılarım yavaş başladı sonra kontrol için gittim biri araştırma biri devlet hastanesine beş para etmez hastaneler sancım oldugu halde 5 dk arayla almadılar açıklıgımın olmadıgını dogumun başlamadıgını toplam 4 kişi çatı muayenesi yaptılar canımı aldılar bir halt anlamadı arştırmadaki asistanlar ve devlettteki hemşireler bana hiçbirşey demediler eve gittim sancımı gece 12 sabah 5 e kadar çektim ama yok böyle bi sancı ömründen ömür gidiyor artık özele gittim yakın dayanamayıp ve normal sancım ve 6 7 cm açılmam vardı hareket yapmıştim sonra özeldeki çatı muayenesi yaptı senin pelvis kemiklerin dar normal olamazsın dedi çatın dar dedi kemik yapımdan kaynaklı oldugu için birşey yapamadı doktorben orda yıkıldım çünkü normal doguma hazırlanmıştim herşey yolunda giderken ama nasip herşeyin hayırlısı sezaryana aldılar beni 3930 kilo kızım dunyaya geldi şükür ikimizde saglıklıyız onu görünce herşeyi unuttum zaten ve burdan happy kids geçiyorum hoşçakalın güzel mutlu anneler inşallah sizde alırsınız yavrularınızı rabbim olmayanlarada verir inşallah 🌸