ebruus 2 gundur gece uyaniyorum 2-3 saat uyuyp dahada uyuyamiyorum 38 + 3 olduk varmi aynisini yasiyan 🥺
Naz617 ebruus 37+6 bende de durum aynı 😖 sinirler bozuldu artık. Uykusuzluktan. Dönerken sıkıntı. Bel ve karında da sancı var 🤦🏻♀️
Naresii ebruus 37 olduk 2 haftadir boyleyim 3 4 gibi uyaniyorum birdahada uyuyamiyorum gunduz oglen uykusunada yatmiyorum ,hatta keske bebegim burda olsa ona bakardim en azindan diyorum cunku cok canim sikilyo sabaha kadar 🤷🏻♀️😅
Fatossues Bende ayniyim 39 haftalik oldum Özellikle bugece uyuyamiyorum karnimin alt tarafi ve belim Cok agriyo sancimi bilmiyorum Ama ilk defa bukadar agrim var ne yapicagimida bilemedim ilk gebeligim
ebruus Fatossues bende dun gece aynisi oldu adet sancisi gibi benimde ilk canim bilmiyorimki bu gece yok ama🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Edaaece Bende 36 haftalık oldum aynı durum var geç uyuyorum dönüyorum sabaha kadar ve uyanınca daha da uyuyamıyorum 😔
Naz617 ebruus adet sancısı bende de uzun süredir var. Doktor normal dedi. Bebek aşağı baskı yapıyor diye. Bir de aşırı terleme durumu 🤦🏻♀️