Umudayolculuk36 Kızlar sizce napayım bilmiyorum 🤷♀️ Dün kan bugun pembe leke geldi 38.haftam sancım ara sra oluyor sonra geçiyor arabamız yok hastane uzak her kontrol de taksiye eşya mı götürmeliyim ne olacak nasıl fikir
BesteKc Umudayolculuk36 diyelim ki hastaneye yatışını yaptılar, eşyalarını getirecek kimse yok mu ? Yatış yapınca 10 dk sonra doğurmuyosun neticede, biri varsa gün içinde getirebilir
Fatmakara97 Umudayolculuk36 38 oluyorum yarın ben götüreceğim canım, ilçe de oturuyoruz merkeze 1 saat uzaklıkta ve eşim var sadece annemde geliyor yarın inşallah ama hep eşim yanımda olsun istiyorum hastaneden beni bırakıp gidip gelmesi en az 2 saat. Zaten arabada duracak eşya bi zararı yok bence .
secoz Umudayolculuk36 ben hazırlıklı gittim sezaryendi valiz yaptım bebeğe çanta yaptım bil bakalım ne oldu 😂 valizden kendim için sadece pijama kullandım o kadar benek için de bi çift çorap 😂 hastanenin kendi kıyafetleri bezi falan varmış bebek için çıkana kadar herşeyini temin ettiler. Kendime bile bi paket depend aldım hastanede de hasta bezi verdiler dependi eve gelince kullandım anca 😊 yeni çanta konusunda stres yapmayın illa ki biri getirir
BesteKc Umudayolculuk36 yok yok hiç telaş yapmayın, o getirir, hem zaten hastane size bir elbise bişiler vericektir illa ki. Korkmayın bence yetişir anneniz
Umudayolculuk36 BesteKc inşallah canım ben daha sakinim onlr daha panik bakalım bugun doğurur muyum 😂😂
Fatmakara97 Umudayolculuk36 aaa aynen onu atlamışım pardon canım. Taksiyle çok zor olur ineceksin eşyaları ordan oraya mı sürükleyeceksin çok zor olur yani illa getirecek biri bulunur inşallah