Busraferdi7 Biz 29+1 olduk Rabbim nasip kısmet ederse inşAllah doğuma 76 gün var küçük erkeğimizi bekliyoruz hayırlısıyla 💙🤲🏻 Gece postu olsun 🙋♀️
Yagmur34 Busraferdi7 32+5 51 günümüz var hayırlısıyla prensesimiz olacak inşallah saglıkla sıhhatle hepimiz kucağımıza alırız 🙏🥰
Busraferdi7 Maviiiiiii Yaaa çok az kalmış sizde ki heyecanı düşünemiyorum Şuan 🙈 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Maviiiiiii Busraferdi7 Busraferdi7 teşekkür ederim canım ınsallah sende sağ salim kucagına alırsın bebişini😍
ZZeynepP1903 31 +5 olduk bizde kızımız olacak Allah nasip ederse🥰 bizimkinin tarihi belli degil her an gelebilir modundayım 🤷🏻♀️
Busraferdi7 ZZeynepP1903 Bende zor tutuyorum içerde şu saatte uyusun diye bekliyorum karnımda oğlum çok seviyor annesini ben uyumuyorum diye o da beni Yalnız bırakmıyor 😂😂😍
ZZeynepP1903 Busraferdi7 şuan aynı moddayım 😂 ben uyanınca oda kalkıyor enteresan bi duygu 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻
ZZeynepP1903 Busraferdi7 amin canım amin erken dogum riskim var bakalım ne zaman gelecek hayırlısı Allahtan